ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Tudó alerta de la falta de lloguers a Ordino: "Hi ha gent que ha dormit al cotxe"

www.andorradifusio.ad

Sandra Tudó, consellera de la minoria al comú d'Ordino per Liberals + Independents, alerta de la manca de pisos de lloguer a la parròquia.

Considera el problema especialment greu. Assegura que no hi queda cap pis lliure i que durant la temporada d'esquí alguna setmana hi ha persones que han dormit al cotxe. Ho ha dit a l'"Ara i Aquí", de Ràdio Nacional.

Durant l'entrevista també s'ha declarat molt esperançada amb el projecte de la Casa de la Muntanya. Opina que segons com s'acabi definint pot determinar nous usos per a l'hotel Casamanya, que pensa que podria ser un centre de conferències o una residència pels estudiants de la Casa de la Muntanya. En aquest sentit reclama un acord: “el Quart i el comú haurien d'anar a l'una per l'interès comú”. Assegura que li costa entendre la posició del Quart perquè “el comú no pot pagar ni un lloguer molt alt ni una reconstrucció total”.

I ara que ja és oficial que Saetde es convertirà en el soci majoritari d'Ordino-Arcalís des de la minoria del comú, que inicialment apostava per un altre operador, es valora positivament la notícia perquè espera que serveixi perquè l'estació deixi de ser una llosa econòmica pel comú.

Entrevista completa a la consellera de Liberals d'Andorra + Independents al comú d'Ordino, Sandra Tudó, a l'Ara i Aquí:Informa: Gerard Gort
Imatge: Marta Paixà

Comparteix: