ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

'Turistes i banyistes' s'assaja adaptant-se a la situació provocada pel coronavirus

www.andorradifusio.ad

Aquest cap de setmana es representa la tercera edició de "Turistes i banyistes". Hem assistit als assajos per veure com treballen aspectes com la presència del públic o la distància.

L'equip de "Turistes i banyistes", sota la direcció d'Irina Robles i Juanma Casero, fa tres setmanes que assaja. Com que cada punt de la visita teatralitzada és un quadre diferent els assajos es poden fer en grups reduïts, com el que s'aplegava a l'inici del recorregut a la plaça de l'Esbart Santa Anna. Aquí la governanta de l'hostal Valira convida els turistes a fer una visita per Engordany després d'explicar les excel·lències de la parròquia.

Aquests assajos serveixen per treballar el diàleg que fins ara han preparat a part i el ritme, com expliquen la Txell Dilmé i la Marta Pelegrina.

Una altra qüestió és el moviment en l'espai i les distàncies amb el públic, enguany essencials. "Hem de tenir-ho tot en compte. Ens han ensenyat les distàncies que hem de mantenir i quan fer-ho, però és una mica complicat", diu Aroa González.

Aquests dies assagen sota l'atenta mirada dels passants però els dies de funció ho faran amb el públic, part imprescindible i dinàmic de l'espectacle. La Rut Ponce avança que cada repetició serà diferent. El director artístic Juanma Casero creu que el públic és "un company més" i l'espai, un personatge. Per això busquen integrar les coses que passen al carrer a la representació.

Tanta consciència han pres de la presència del públic que ja els conviden a anar-los a veure. Les reserves es poden fer a l'oficina de Turisme. Les funcions es faran dissabte al vespre i diumenge al matí.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Pere Besolí

Comparteix:

3.235.105.97