Els turistes espanyols omplen l'eix comercial en el primer dia d'un cap de setmana llarg

www.andorradifusio.ad

El país rep un cop més una entrada important de turistes espanyols en un cap de setmana llarg que es preveu de molta afluència. La majoria allargaran la seva estada fins diumenge aprofitant que dilluns és festa.

Bosses amunt i bosses avall. Les avingudes Meritxell i Carlemany s'han llevat aquest dissabte al matí un cop més amb un formigueig important de residents i turistes que han aprofitat el bon temps per passejar i fer compres

Les matrícules espanyoles s'han fet veure des de primera hora als aparcaments del centre, símptoma que bona part dels turistes de l'eix comercial són del país veí del sud. La majoria, provinents de Catalunya, que pernoctaran durant el cap de setmana al país.

Anar a Caldea, pujar al Tobotronc o simplement anar d'excursió a la muntanya. Les ocupacions són diverses, però tots coincideixen que venir a Andorra és una manera de sortir de la rutina i desconnectar.

El turista francès també s'ha deixat veure durant el matí. Això sí, en menor mesura i en estades d'un sol dia.

Informa: Òscar Serrano 
Imatges: Arnau Gaya

Comparteix:

Localitzen a l'Arieja l'excursionista francès al qual buscaven bombers i policia Gairebé un 50% de les empreses tindran problemes per retornar els diners dels crèdits tous