ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La UdA i el Museu Thyssen s'uneixen en el projecte #ThyssenEnFamília per apropar l'art a tothom

www.andorradifusio.ad

El Museu Thyssen i la UdA han signat un acord de col·laboració amb l'objectiu de fomentar la realització de projectes conjunts. En la signatura, s'ha presentat una de les propostes innovadores d'aquest any.

#ThyssenEnFamília és un dels projectes que, aquest any, el Museu Thyssen i la Universitat d'Andorra tiren endavant d'una manera conjunta.

Es tracta d'una activitat basada en el treball dut a terme per estudiants de ciències de l'educació en què es posa en pràctica la part més lúdica i es vol apropar l'art a totes les edats, tant a nens com a adults.

La presentació de la proposta s'ha fet dins el marc de la signatura del conveni de col·laboració que les dues institucions han oficialitzat. El director artístic del museu, Guillermo Cervera, ha remarcat com la iniciativa els permet "aportar un granet de sorra a la Universitat" i vol anar més enllà buscant més sinergies. Per al rector de l'UdA, Miquel Nicolau, aquest projecte "és clau com a obertura i com a visió transversal i multidisciplinària del coneixement".

La primera sessió de #ThyssenEnFamília serà diumenge 19 de maig dins el marc del cap de setmana internacional dels museus.

Informa: Silvia Callís
Imatge: Vicente Bellot

Comparteix: