ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

UL no descarta pactar amb DA tot i les diferències per les negociacions amb la UE

www.andorradifusio.ad

Unió Laurediana ha assegurat que no tanca la possibilitat a pactar en les eleccions amb DA, però matisa que hi ha diferències molt importants sobre la manera de fer. Segons Josep Majoral, conseller general d´UL, això es reflecteix sobretot en les negociacions amb la Unió Europea.

El conseller general d'Unió Laurediana al grup mixt ha afirmat que actualment no estan discutint l'estratègia per a les eleccions generals. Josep Majoral afirma que estan decebuts per la manera de fer de DA i això els distancia força, però no nega que puguin acabar pactant."El punt de partida serà després de Meritxell amb el debat d'orientació política, quan la gent marcarà posicions i les línies que vol defensar en els comicis. És llavors quan UL decidirà concretament què fa", ha exposat.

Un dels punts de discussió amb el partit de Govern és la Unió Europea. Majoral explica que "aquesta opacitat, aquests compromisos ja contrets a través d'un intercanvi de cartes, tota aquesta manera de fer en el si de la negociació és el que ens distancia però, Europa ens uneix".

També ha criticat l'actuació de l'equip de govern al comú lauredià i ha dit que el sorprèn molt que en la votació del crèdit extraordinari de la darrera sessió de consell de comú faltessin tres membres de la majoria.

Informa: Pere Moliné
Imatge: Xavi Fajardo
Locució: Montse Grau

Comparteix: