ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Últims assajos abans de l'estrena de Hänsel i Gretel

www.andorradifusio.ad

Últims assajos de Hänsel i Gretel abans de l'estrena, aquest cap de setmana, de la segona funció de la Temporada de l'Andorra Lírica. El nou espectacle comptarà per primer cop amb el Cor infantil de l'òpera.

El d'aquest divendres és el penúltim assaig general abans de l'estrena. La platea però està farcida de públic amb més de 300 alumnes entre 8 i 16 anys de l'escola francesa de Sant Julià i del col·legi espanyol María Moliner.

A l'escenari  només hi ha una part de l'elenc, els cinc protagonistes que donen vida a Hänsel i Gretel, els seus pares i la bruixa, el cor infantil de l'òpera i l'esbart laurèdia s'incorpora aquest vespre als assajos. El director d'escena, Juanma Casero, diu que "és un repte". "Tenim de dilluns a dissabte per fer-ho tot".

L'assaig d'aquest divendres al matí és el primer en què els intèrprets poden disposar de l'escenografia, el vestuari i la música en directe a càrrec del sextet encapçalat per Elias Romero.

L'escenari

La casa de Hänsel i Gretel, el bosc tenebrós i la casa de xocolata de la bruixa protagonitzen l'escenografia, que està marcada per dues tonalitats clarament diferenciades.

Una primera part amb tons grisos, per apropar al públic l'austeritat i la pobresa en què viuen els protagonistes, i una altra molt més acolorida amb nimfes, bruixes, màgia i decorats ben llaminers per despertar el desig dels dos joves, que els portarà a conèixer una bruixa malèfica.

El desenllaç de tot plegat aquest cap de setmana a l'Auditori Claror amb doble funció, dissabte a les 20.30h i diumenge a les 18h.

Informa: Hèctor Romance
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix: