ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Unicef Andorra anima tothom a vestir-se de blau dimecres en el Dia mundial de la infància

www.andorradifusio.ad

Unicef Andorra ha promogut un seguit d'activitats per al Dia mundial de la infància que se celebrarà dimecres. Amb l'objectiu de reivindicar els drets dels més petits i posar en relleu la lluita contra les desigualtats, nens i nenes podran experimentar personalment el que fa un adult en el món laboral. Tot el país es tenyirà de blau amb la il·luminació d'edificis i la vestimenta de la majoria d'escolars.

Dimecres, 20 de novembre, se celebrarà el Dia mundial de la infància. A Andorra es duran a terme moltes activitats en què la canalla serà la protagonista. La directora d'Unicef a Andorra, Marta Alberch, ha explicat al programa "Ara i aquí" de Ràdio Nacional les principals accions.

El blau serà el protagonista de la jornada, ja que s'ha animat a tothom a vestir-se d'aquest color. També es posarà en marxa el projecte Kids Takeover (els nens prenen el control) amb l'objectiu que els infants puguin viure de primera mà el que els adults fan en el dia a dia.

S'hi han sumat moltes entitats de tots els sectors, com el raonador del ciutadà, el MoraBanc Andorra i l'Institut de Música d'Andorra la Vella.

A més, els edificis més emblemàtics s'il·luminaran de color blau. És una jornada per reivindicar els drets dels més petits i posar el focus en la lluita contra l'augment de desigualtats entre nens i nenes d'arreu del món per l'entorn en què viuen.

Entrevista completa a la directora d'Unicef, Marta Alberch, a l'Ara i Aquí:

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Anna Ginestà
Locució: Yasmina Canedo

Comparteix:

3.234.250.24