ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Unicef engega una nova campanya per arribar a tots els infants del món amb capses solidàries

www.andorradifusio.ad

Andorra se suma a la campanya d'Unicef Regala Futur, que vol arribar a tots els infants del món. Es pot col·laborar comprant algun dels 5.000 regals que salven vides, com ara aliments terapèutics, material sanitari, de protecció i vacunes.

En una caixa hi ha material escolar per a quaranta alumnes. Té un cost de cinquanta euros i forma part de la campanya d'Unicef Regala Futur. L'objectiu és donar resposta a les necessitats immediates dels infants més vulnerables d'arreu del món.

La tècnica de recaptació i cap de la campanya, Sarah Sigaudès, ha garantit que totes les capses arribaran a la seva destinació.

S'han configurat diversos tipus de capses amb més de 5.000 productes diferents: vacunes, aliments terapèutics, aigua, mantes i material de protecció. En col·laborar-hi, es podrà escollir la temàtica i també configurar-la un mateix amb el material que es vulgui. "Cada dos mesos en tindrem una diferent, avui comencem amb una especial per la covid amb sabó, guants quirúrgics, epis, mascaretes...", detallat Sigaudès.

La campanya durarà un any i el destí dels productes es decidirà en funció de la urgència del país. També es pot col·laborar comprant alguns d'aquests regals, que salven vida, individualment.

Informa: Judith Sáez
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix: