ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Unicef i el Thyssen recapten 8.300 euros per als desplaçats sirians

www.andorradifusio.ad

Unicef recapta més de 8.300 euros gràcies a la col·laboració amb el Museu Carmen Thyssen. La majoria dels diners s’han aconseguit amb la subhasta d’art que aquest any es vol repetir. Els diners recaptats es destinaran a programes dedicats als desplaçats sirians, que en l'última setmana ja són 6.500 més.

Il·luminar l’edifici de blau el dia de la infància, fer activitats per promocionar els hàbits artístics entre els més petits o destinats a adults com el concert dels 25 anys amb l’ambaixador, Gerard Claret amb la subhasta d’art en què s’han recaptat gran part dels més de 8.300 euros que ha aconseguit el binomi Unicef-Carmen Thyssen Andorra.

Els diners ja tenen destí, els desplaçats sirians que no deixen de créixer als camps de refugiats que reben ajuda d'Unicef. La directora de l'entitat, Marta Alberch, remarca que "estan en ple hivern i allà fa molt fred". "Necessiten roba, educació, tenir accés a l'aigua potable per no agafar malalties, hi ha casos de desnutrició i desplaçats encara en zones de conflicte", explica.

Enguany es vol repetir la subhasta amb la participació de les escoles d’art del país i de manera especial amb un dels autors de l’exposició actual, el valencià Antonio de Felipe.

El director artístic del museu, Guillermo Cervera, ha avançat que l'artista "vindrà i personalitzarà les reproduccions creant una obra original que donarà íntegrament".

Una altra acció que tindrà continuïtat és la guardiola i l'euro solidari, una lliçó pendent per a molts que visiten el museu i als quals els responsables de la campanya animen a participar per ajudar aquells que necessiten aquesta solidaritat per tirar la seva vida endavant.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Sergi Linares- Arxiu RTVA

 

Comparteix:

3.231.167.166