ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Unicef vol tenyir Andorra de blau amb motiu del Dia mundial de la infància

La celebració del Dia mundial de la infància 2020,

La celebració del Dia mundial de la infància 2020, aquest divendres 20 de novembre, es farà en circumstàncies molt diferents de la d'altres edicions a causa de la pandèmia del coronavirus. Tot i això, des d'Unicef Andorra es vol impulsar una iniciativa que consisteix en tenyir el país de color blau.

Per fer-ho realitat, l'entitat ha demanat la col·laboració d'institucions públiques, empreses, escoles i personalitats del país. Tant des del Govern com des dels comuns s'impulsaran activitats per commemorar aquest dia.

De manera senzilla, creativa i divertida, Unicef vol incorporar a la societat el concepte #GoBlue, una iniciativa que es basa en il·luminar de color blau edificis emblemàtics; penjar missatges a les xarxes socials dels partits polítics, federacions i clubs esportius, associacions i fundacions; celebrar activitats infantils entorn del color blau i als drets de la infància a les escoles, ludoteques, punts joves i biblioteques; canviar la imatge corporativa d'empreses i entitats bancàries, o decorar els aparadors dels comerços amb tonalitats blavoses.

D'altra banda, des d'Unicef es recorda que el Dia mundial de la infància és una jornada per donar la veu als infants. Per aquest motiu, també s'anima a entitats i col·lectius a donar veu a nens i nenes per tal que la seva opinió pugui ser escoltada. En aquest sentit, els ambaixadors d'Unicef Andorra, Albert Llovera i Gerard Claret, cediran el control de les seves xarxes socials a infants perquè transmetin missatges des de la seva perspectiva.

Unicef ha impulsat diverses accions per aquest divendres i durant el cap de setmana.

Informa: Agència ANA
Fotografia: Yasmina Canedo (Casa de la Vall il·luminada de blau el novembre del 2019)

Comparteix:

3.238.99.243