ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La Unió Hotelera demana relaxar les mesures als bars i tem per la supervivència dels hotels

www.andorradifusio.ad

La Unió Hotelera (UHA) considera que l'executiu hauria d'afluixar la pressió sobre bars i restaurants. Un sector molt castigat per les restriccions.

Segons afirma el director de la UHA, Jordi Pujol, s'hauria d'analitzar amb més detall si en realitat són els bars i els restaurants l'origen dels nous focus, tenint en compte les dades epidemiològiques.

Creu que "potser podríem començar a relaxar les mesures als bars" perquè "fins ara s'ha demostrat que no eren al 100% el problema".

Segons Pujol caldrà esperar a l'evolució de la pressió sanitària aquesta setmana. Però els hotels de temporada necessiten la campanya d'hivern al més aviat possible. Alerta que "si no comencem, serà molt complicat mantenir els hotels oberts després de Nadal".

El que està clar, per a la UHA, és que ara el sector dels bars i la restauració no són el problema. Qui també patirà són els hotels, ja que els grups escolars que visiten el país sobretot al febrer, la seva època forta, no vindran.

Es perdria un mes i mig de temporada, i amb tota la que portem perduda, seria un càstig que pocs podrien sobreviure, sobretot els hotels de temporada. Es començaria el 18, 20 o 21 i cal tenir en compte que els establiments funcionen amb treballadors temporers.

Informa: Sílvia Mestre

 

Comparteix:

3.215.77.193