ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La Unió Hotelera preveu una davallada de l'ocupació hotelera d'un 25% aquest hivern

www.andorradifusio.ad

La Unió Hotelera preveu una davallada de l'ocupació d'almenys un 25% aquesta temporada d'hivern. Es tracta del percentatge de clients que no venen d'Espanya o França i amb els quals no compten.

Es mantenen els pronòstics pessimistes de la Unió Hotelera per a aquesta campanya d'hivern que hauria de durar fins a final d'abril. I és que creuen que perdran els clients que no siguin de proximitat, fet que pot suposar una davallada d'un 25%, com a mínim.

El director de la Unió Hotelera, Jordi Pujol, ha destacat que "està clar que en aquests moments no tenim el turista internacional".

En aquest sentit, ha explicat que aquests turistes suposen entre un 20 i un 30% dels que arriben al país, i ha assenyalat que "no comptem tenir-lo".

Això sí, pensen que no hi haurà gaires problemes amb els clients de proximitat i n'han tingut la prova amb el pont del Pilar, amb uns resultats similars als de fa dos anys. Els clients d'aquests darrers dies han estat fonamentalment francesos i espanyols.

Pujol ha destacat que "és complicat fer previsons", ja que en aquests moments "sabem el que anem venent, però no el que es vendrà més endavant".

Malgrat això, considera que "per malament que vagin els caps de setmana, anirem tenint el turista de proximitat".

Aquestes perspectives els obligaran a ser més selectius a l'hora de buscar personal temporal, que estarà més format.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Desirée Sala

Comparteix:

34.239.147.49