ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La Universitat d'Estiu d'Andorra formarà part de l'agenda prèvia de la Cimera Iberoamericana del 2020

www.andorradifusio.ad

"Innovar per a un món sostenible" és el títol de la 36a Universitat d'Estiu que tindrà lloc del 2 al 5 de setembre. Una edició especial que serà una reflexió prèvia al contingut de la Cimera iberoamericana del 2020.

La Universitat d'Estiu abordarà durant quatre dies i des de diferents aspectes la importància de la innovació com a eina imprescindible de futur. Amb ella s'hauran d'assolir els grans reptes que l'agenda 2030 de les Nacions Unides ha plantejat als estats compromissaris, entre ells Andorra. Uns reptes que també es tractaran durant la Cimera iberoamericana del 2020, ha explicat la ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach.

Els ponents escollits ofereixen un punt de vista diferent aportant informació necessària per tenir una visió global de la innovació com aliada per a un futur sostenible, avançava la ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Esther Vilarrubla.

La Universitat d'Estiu tindrà lloc entre el 2 i el 5 de setembre al Centre de Congressos d'Andorra la Vella. La quarta jornada servirà de nexe amb la cimera, gràcies sobretot a la presència del ponent Pablo Pascale, responsable del projecte d'innovació ciutadana de la secretaria general Iberoamericana. Un cop més el periodista i professor de la Universitat Catòlica de Lovaina Jean-Paul Marthoz actuarà com a moderador dels debats posteriors a les ponències.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Anna Ginestà

Comparteix:

18.207.249.15