ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Les vacunes de la Covid-19 d'Espanya arribaran aquest dimarts

Les vacunes de Pfizer arribaran finalment aquest dimarts despr&ea

Les vacunes de Pfizer arribaran finalment aquest dimarts després que aquest dilluns es publiqués al Butlletí Oficial espanyol el conveni amb Andorra per facilitar una part de les dosis assignades.

El conveni no parla en cap moment de la quantitat de vacunes que Espanya farà arribar a Andorra, però en un comunicat del ministeri de Salut espanyol es parla de 30.000 unitats.

El que fa és reconèixer el dret dels Estats membres de la Unió Europea a revendre al mateix preu que hagin comprat les dosis de la vacuna a països tercers que les necessitin per contribuir a un accés mundial i equitatiu a tot el món. També recorda que l'acord d'adquisició anticipada entre la Comissió Europea i Pfizer permetia beneficiar-se'n els petits països que depenen dels veïns per a la provisió de medicaments, com ara Andorra, Mònaco i San Marino.

La vacunació començarà aquest dimecres

Amb l'arribada de les vacunes aquest dimarts, s'ha confirmat que la vacunació començarà aquest dimecres amb les persones que treballen i viuen al Cedre i Clara Rabassa (amb serologia negativa). Dimecres també es vacunaran una cinquantena de sanitaris de l’hospital. Aquesta primera fase es farà en 10 dies.

Informa: Redacció

Comparteix:

3.235.11.178