ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Valentí Martí va deixar Liberals perquè es va sentir apartat per l'executiva

www.andorradifusio.ad

Valentí Martí, exsecretari de Relacions Internacionals dels liberals, ha afirmat que va abandonar el partit perquè la direcció l'havia apartat. També ha afegit que s'havia deixat de banda altres militants rellevants com l'exsecretari general Amadeu Rossell i Manel Montes, que va dirigir les joventuts del partit. Creu que l'actual executiva té menys bagatge polític.

Valentí Martí ha afirmat que el seu descontentament amb el funcionament del partit ve de lluny i que no hi ha hagut un motiu concret per abandonar la formació.

Per tant, ho desvincula dels pactes de Govern i altres situacions. Assegura que, simplement, diversos militants que van ser destacats van deixar de ser escoltats per la direcció. I, segons afegeix, d'un dia per l'altre tant ell com Amadeu Rossell i Manel Montes ja no comptaven.

Explica que "unes persones que estàvem en primera línia política de cop som apartats en la formació de pactes, en la composició de ministres i ministeris, i en donar l'opinió". "Per estar allà per aplaudir les gràcies entenem que no hem de ser-hi".

Considera que l'actual executiva dels liberals té molt menys bagatge polític que l'anterior i, per tant, un coneixement inferior sobre el món polític. Argumenta que "quan has passat per segons quins càrrecs tens uns coneixements i un bagatge que els altres -no dic que no tinguin- però no tenen ni l'edat ni la maduresa suficient".

També ha dit que, per ara, deixa la primera línia política i no anirà a cap altre projecte.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Anna Romagosa

Comparteix:

3.234.245.125