ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Vall Banc està en venda i té tres ofertes sobre la taula

www.andorradifusio.ad

Vall Banc podria canviar de mans els pròxims mesos, segons una informació a la qual ha tingut accés RTVA. De les tres ofertes per adquirir l'entitat, una prové de l'estranger, mentre que les restants són d'entitats andorranes, tot i que una d'aquestes ja hauria estat descartada. D'altra banda els clients de Vall Banc ja poden iniciar el procés per recuperar la renda variable que hi havia a Credit Suisse.

Vall Banc està en venda. De moment hi hauria com a mínim tres ofertes de compra, segons ha pogut saber RTVA. Dues serien de bancs del país mentre que la tercera prové de l'estranger. Tot i això, una de les ofertes nacionals ja hauria estat descartada. Des de Vall Banc no han volgut pronunciar-se sobre aquesta informació i han descartat fer qualsevol mena de declaració. Vall Banc és propietat des del 2016 del fons nord-americà JC Flowers.

Precisament els clients de Vall Banc ja poden iniciar el procés per recuperar els actius de renda variable que hi havia a Crédit Suisse. Així ho ha comunicat l'entitat, que destaca que aquesta operativa pot fer-se pocs dies després de l'inici del traspàs. Des del banc expliquen en un comunicat que també s'han iniciat els tràmits per aixecar les suspensions existents sobre les ordres de subscripció i reemborsament d'algun fons gestionat per Vall Banc Fons. Per fer més àgil el procés, l'entitat ha habilitat nous espais i ha reforçat les àrees d'atenció a l'usuari. Remarca que el traspàs definitiu és el darrer pas per recuperar la normalitat operativa i mostra la satisfacció per poder normalitzar la situació financera dels clients de l'entitat.

Informa: David Domingo-Joan A. Sarmiento-Gemma Rial

Comparteix:

35.172.233.2