ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Vallnord, camí de la dissolució

www.andorradifusio.ad

SECNOA demana la dissolució de Vallnord. La societat ha decidit no renovar el contracte de mandat i inicia així la separació de qui ha estat el seu soci fins ara, EMAP. No ha transcendit si hi ha la intenció de mantenir la venda conjunta de forfets.

El consell d'administració de Vallnord es va reunir dimecres al vespre i s'hi va confirmar un rumor que feia mesos que circulava: SECNOA, la societat que gestiona el camp d'Ordino Arcalís, no té intenció de renovar el contracte.

Per tant, demana la dissolució de Vallnord. Aquest extrem ha estat confirmat a aquesta casa per membres del consell d'administració. Asseguren que aquest canvi està motivat pel recent moviment en l'accionariat de SECNOA. Recordem que la temporada passada la família Viladomat, també socis majoritaris de les estacions del Pas de la Casa-Grau Roig, en va comprar el 76%.

Ara SECNOA considera que amb qui ha de fer pinya és amb Grandvalira, motiu pel qual ja treballen en propostes conjuntes per a aquesta temporada.

Tot i així, no ha transcendit si s'intentarà continuar comercialitzant un forfet conjunt entre Arcalís i Pal-Arinsal, però fora del paraigua Vallnord.

Caldrà veure si aquesta dissolució es fa efectiva ja aquesta temporada i en quins terminis. Darrerament, els socis de Vallnord havien decidit fer la comercialització per separat dels seus forfets i distanciar cada cop més la gestió de Pal-Arinsal i d'Arcalís.

Informa: Judit Pedrós

Comparteix: