ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Vallnord Pal-Arinsal allargarà la temporada d'estiu fins al 12 d'octubre els caps de setmana en algunes zones

www.andorradifusio.ad

Vallnord Pal-Arinsal va començar la temporada d'estiu amb un mes de retard i amb la incertesa de com es desenvoluparia la crisi sanitària del SARS-CoV-2. A un mes per acabar la campanya, les previsions de facturació s'han superat amb escreix i algunes zones allargaran l'obertura fins al 12 d'octubre. 

El 27 de juny Pal-Arinsal obria la temporada marcada per la Covid-19. Tothom sabia que seria un estiu diferent i les previsions de facturació eren la meitat de l'any passat.

Catorze mil usuaris van visitar l'estació al juliol i aquestes xifres augmentaran aquest mes.  Segons el director general, Josep Marticella, "la temporada està anant fantàsticament bé" tenint en compte les circumstàncies. "Hi ha gent, la gent ve animada, amb mesures i amb protecció. Estem aprenent a conviure amb aquesta nova situació".

El Bike Park és el producte que millor funciona. El treball que s'ha fet els últims anys ha permès convertir l'espai en un dels millors del sud d'Europa amb uns bikers que garanteixen l'assistència, tot i els dubtes que podia generar el coronavirus.

Diu Marticella que al principi van trobar a faltar molt "les famílies, que ara comencen a venir, per la situació de la Covid". "Va costar i va fer que hi hagués un fre en l'arribada de les famílies, però pel que fa al Bike Park vam tenir uns clients molt fidels".

Pal-Arinsal ha pres la decisió d'allargar la temporada els caps de setmana fins al 12 d'octubre en espais com la Caubella i el coll de la Botella. No així al Bike Park, que tancarà, com era previst, el 13 de setembre "perquè hi ha una sèrie de manteniments que s'han de fer al telecabina de la Massana, que no es van poder fer pel confinament".

Marticella destaca també la bona resposta que està tenint la gestió del refugi del Comapedrosa, que han assumit aquest estiu i que pràcticament està reservat fins al tancament, a l'octubre.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Pere Besolí-Arxiu RTVA

Comparteix: