ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Vallnord Pal-Arinsal compensarà els clients amb forfet de temporada

www.andorradifusio.ad

Vallnord Pal-Arinsal ha anunciat compensacions per als clients que ja havien comprat el forfet de temporada. Aquells que no l'hagin utilitzat i que ho desitgin podran retornar-lo i rebre l'import íntegre. El director de l'estació, Josep Marticella, ha justificat la renúncia de l'estació a l'obertura generalitzada.

Aquest dimarts al matí, en el programa "Ara i Aquí" de Ràdio Nacional, el director general de Vallnord Pal-Arinsal ha justificat la renúncia a una obertura general aquesta temporada. Segons Josep Marticella, una decisió responsable davant l'actual context d'incertesa per la Covid-19.

La decisió també s'ha vist influïda per les pèrdues acumulades el 2020 pel tancament precipitat al març. El 85% dels ingressos es concentren en els mesos de desembre, gener, febrer i març. Un 62% de l'empresa està actualment subjecte a una suspensió temporal del contracte i els càrrecs han reduït el salari entre un 30 i un 50%.

Per tot plegat, Marticella ha manifestat que s'ha de controlar la despesa "per no posar la societat en perill" ja que els ingressos són paupèrrims. "No volem assumir responsabilitats que després ens poden posar en una situació encara més difícil que la que estem vivint avui", afegia.

Malgrat la difícil situació, Vallnord Pal-Arinsal compensarà els clients que ja havien adquirit el forfet de temporada i no n'havien fet ús. En aquest cas el podran retornar i rebran l'import íntegre. Els que decideixin conservar-lo rebran una compensació del 10% per a la temporada vinent. La decisió comporta moltes afectacions, per exemple a la població d'Arinsal.

Amb tot el domini espera com a mínim poder mantenir l'obertura actual tota la temporada i rebre més clients si la situació es comença a normalitzar. "Hi haurà actors econòmics del món de la neu que es veuran afectats directament per aquest tema, però al final tots som víctimes d'aquesta situació", lamentava Marticella, tot desitjant una millora de la perspectiva.

De moment encara no hi ha reacció per part de Grandvalira a la decisió presa per Vallnord Pal-Arinsal.

Informa: Cesc Sanjuan

Comparteix:

3.220.231.235