ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Vallnord Pal-Arinsal espera facturar 2 milions d'euros amb les activitats i novetats per a la temporada d'estiu

www.andorradifusio.ad

Amb el descens en la incidència del virus, la campanya d'estiu es presenta com una oportunitat per a les estacions de minimitzar les pèrdues de l'hivern. Vallnord Pal-Arinsal, per exemple, preveu ingressar dos milions d'euros i atreure 70.000 visitants.

Les activitats d'estiu es presenten com una taula de salvació per intentar equilibrar els comptes d'una temporada nefasta a causa de la pandèmia de la Covid-19. La inteció del comú i de la direcció de l'estació és arribar com a mínim a una facturació de 2 milions d'euros.

Aquest dimecres s'ha presentat les novetats per a l'estiu organitzades conjuntament amb el comú. En una temporada normal les activitats d'estiu de Vallnord Pal-Arinsal signifiquen entre un 10 i un 15% de la facturació anual, però aquest any el percentatge serà superior, ja que poden suposar entre el 50 i el 60% de tot l'any. De fet s'esperen més visitants si les dades sanitàries continuen la tendència positiva.

En aquest sentit, el director general de Vallnord-Pal-Arinsal, Josep Marticella, entèn que es tracta d'un "objectiu ambiciós", i ha remarcat que a més d'aconseguir aquest resultat, també es vol "dinamitzar l'economia de la parròquia i del país".

Es preparen moltes novetats combinades amb productes ja consolidats, com les rutes de muntanya i les sortides a cavall. S'han dissenyat dos escape room a l'aire lluiré, un a Arinsal i l'altre a la Massana, i unes noves instal·lacions amb circuits d'e-bike a Arinsal. També es preveu inaugurar en nou circuit de la Copa del Món de BTT al setembre amb la disputa de la Copa de Catalunya.

Informa: Joan A. Sarmiento

Comparteix:

35.173.234.169