ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Vallnord Pal-Arinsal tanca el juliol per sobre del 50% de facturació previst

www.andorradifusio.ad

Tot i ser una temporada excepcional, Vallnord Pal-Arinsal tanca el mes de juliol assolint les previsions i veu incrementades les vendes de forfets d'activitats i de l'escola de bike per sobre del 50% de facturació previst.

Vallnord Pal-Arinsal va obrir la temporada d'estiu el 27 de juny amb el 100% de les instal·lacions operatives des del primer dia i respectant les mesures de seguretat.

L'estació es va marcar com a objectiu la facturació del 50% de la temporada passada. Tot i aquestes xifres, ha notat un petit increment en la venda de forfets de dia per al Bike Park, d'activitats alternatives per gaudir a la muntanya, de reserves de classes de BTT amb Snowplus i de l'escola de bike. També asseguren que han superat les xifres del 2019 respecte a vendes de forfets de temporada Ski&Bike.

Des de l'inici de la temporada d'estiu 14.000 usuaris han visitat l'estació, que també han incrementat la despesa mitjana a les instal·lacions.

Pel que fa a restauració també ha notat resultats molt positius, sobretot en els sopars d'alta muntanya al coll de la Botella i amb un bon nombre de pernoctacions i dinars les primeres setmanes de la gestió del refugi del Comapedrosa.

Informa: Sergi Expósito
Imatges: Arxiu RTVA

Comparteix:

3.235.137.159