ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Vallnord recorre a un mediador per resoldre desavinences en el repartiment de 38.000 euros

www.andorradifusio.ad

Vallnord contracta un servei de mediació per resoldre les desavinences entre EMAP i Secnoa a l'hora de repartir-se els 38.000 euros de guanys per la venda de forfets conjunts. Tot i les diferències el cònsol major d'Ordino ha explicat que no afectarà la relació que mantenen totes dues societats.

En la sessió de consell del comú d'Ordino s'ha fet pública l'acta d'una comissió entre el comú i Saetde, en la qual Vallnord sol·licitava un servei de mediació per resoldre les diferències entre EMAP i Secnoa pel repartiment dels guanys obtinguts de la venda dels forfets conjunts.

Segons explica el cònsol major, Josep Àngel Mortés, "la interpretació que fa EMAP i la que fa Secnoa és diferent" i per això han volgut "trobar algú que en faci la interpretació adient per a que estiguem d'acord". Diu que "no és un problema de diners, sinó de concepte" i en aquest sentit "es tracta de trobar un acord amb el qual ens sentim còmodes les dues parts".

La conseller de Liberals+Independents a la minoria, Eva Choy, ha mostrat preocupació per com pot afectar aquesta situació al futur de la marca Vallnord. De moment, afirma, vol "confiar en les paraules del cònsol, que diu que no hi ha afectació en les relacions".

L'oposició també ha carregat contra el comú per assumir un sobrecost de 22.000 per l'assessorament jurídic durant el concurs públic del traspàs de Secnoa. Mortés assegura que es tracta d'un imprevist i argumenta que en aquest tipus de projecte sempre hi poden ser.

La minoria ha criticat que no s'obrís un concurs públic per la contractació d'aquests serveis jurídics i ha considerat que s'hauria d'haver actuat amb més previsió.

Informa: Hèctor Romance
Imatge: Fernando Montero/ Pere Besolí

Comparteix: