ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Els veïns del Pas de la Casa exigeixen sancions més contundents contra l'incivisme

www.andorradifusio.ad

Tornen les queixes veïnals pels aldarulls nocturns que es registren al Pas de la Casa. Aquestes imatges, gravades per un veí, mostren joves cridant a altes hores de la matinada quan sortien de la sala de festes comunal de la vila. Els veïns demanen major implicació privada i pública per intentar revertir una situació que consideren inadmissible.

Els veïns del Pas tornen a reclamar, amb més intensitat, la mesures per evitar situacions com les que es repeteixen any rere any durant la temporada d'hivern als carrers de la vila. Són imatges registrades a altes hores de la matinada, protagonitzades per joves a la sortida de la sala de festes comunal. Reconeixen que la solució no és fàcil, tot i que reclamen major implicació de totes les parts per intentar revertir la situació.

Els veïns encara van més enllà. Asseguren que els problemes es generen en grups grans, i demanen accions contundents, com sancions, per a aquells operadors turístics que no compleixin els requisits per controlar les accions incíviques dels seus clients.

El futur implica evitar la imatge del Pas com una destinació de baix cost, on l'alcohol i la diversió descontrolada són el reclam. Per això consideren que dins dels plans de futur cal establir atractius per a un altre tipus de turisme.

Informa: Joan A. Sarmiento

Comparteix: