ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Els veïns del Pas demanen una alternativa per als jocs infantils durant les obres de la plaça de l'Església

www.andorradifusio.ad

La remodelació prevista per millorar la plaça de l'Església del Pas no està exempta de polèmica. És un dels pocs espais de què disposen els infants de la vila per jugar i la reforma els privarà de poder utilitzar-lo durant almenys 1 any i mig. L'Associació de Veïns demanen una alternativa provisional.

La plaça de l´església de Sant Pere és un dels pocs llocs de què disposen els infants de la vila per jugar i trobar-se després de l´escola. De fet, els veïns lamenten la situació i que el Pas de la Casa sigui dels pocs pobles del país que no tenen una zona a l´aire lliure per a la canalla. Les obres serviran per adequar i millorar la zona, juntament amb les previstes per descontaminar el subsòl de l´església. Es preveu que la plaça estigui inutilitzable durant almenys un any i mig, un llarg període que segons l´associació veïnal podria deixar la vila temporalment sense aquest espai. Per això demanen alguna alternativa ni que sigui temporal.

Inicialment el disseny del projecte no agradava a l´associació, tot i que després de disposar de més informació consideren que aportarà un plus per millorar la zona.

Pel que fa a les obres de descontaminació, el comú preveu que duraran uns tres anys. Els treballs començaran al mes de setembre, per no perjudicar la temporada turística d´estiu.

Informa: Joan Antoni Sarmiento
Imatges: Sergi Linares

Comparteix:

3.238.99.243