Els veïns de Sant Julià demanen allargar l'horari de la festa major, grups de música més coneguts i més punts de recollida de brossa

www.andorradifusio.ad

Allargar l'horari, portar grups de música més coneguts, evitar els gots de plàstic i ampliar els punts d'escombraries. Aquestes han estat algunes de les propostes dels veïns de Sant Julià de Lòria en les reunions de poble convocades expressament per fer valoració de les festes.

Hi ha qui també ha demanat controlar més el soroll i els botellons per respectar el descans. S'ha trobat a faltar un punt lila i pel que fa a la punxada a una noia i les alertes de més casos a través de les xarxes, el cònsol major, Josep Majoral, ha tornat a condemnar els fets, considerant que cal actuar de forma conjunta.

Quant a la demanda de portar bandes de música més conegudes, la cònsol menor, Mireia Codina, ha explicat que s'ha decidit escollir grups més modestos per poder diversificar l'oferta d'activitats i, per exemple, potenciar les iniciatives familiars i per als infants. Contractar determinats músics implicaria un cost de 30.000 a 40.000 euros i, per aquest motiu, Codina ha subratllat que aquesta vegada s'ha optat per destinar aquests diners a altres activitats.

En total aquesta festa major ha costat 156.000 euros. De totes les activitats, el cònsol major ha destacat que l'espectacle amb drons ha estat un de les que ha tingut més èxit i ha rebut la demanda per part de la gent gran d'impulsar més propostes per al col·lectiu, tenint en compte que un ball de tarda es va cancel·lar per la pluja. 

Informa: Laura Cugat
Imatges: Albert Refart

Comparteix: