Vela demana pels salaris dels alts càrrecs i dels directors que formen part del Govern

La consellera general socialdemòcrata també ha preg

La consellera general socialdemòcrata també ha preguntat l’organigrama complet del personal que forma l’executiu amb les remuneracions que rep cada un d’ells.

La presidenta suplent i consellera general del Grup parlamentari socialdemòcrata, Susanna Vela, ha entrat avui a Sindicatura una pregunta escrita dirigida al Govern sobre el personal que forma l’executiu i les remuneracions que perceben els alts càrrecs.

La consellera general socialdemòcrata ha demanat per l’organigrama complet del personal de Govern, desglossat per ministeris i departaments, amb la informació complementària dels salaris que reben els alts càrrecs, els càrrecs de relació especial i els directors.

Aquesta pregunta esdevé després que el Govern anunciés dimecres que només es farien públics els salaris del personal de relació especial de dos membres del gabinet del cap de Govern i les adscrites al departament de comunicació. Així doncs, quedarien sense donar-se a conèixer altres sous que formen part de l’executiu i es paguen amb diner públic com són els de ministres, secretaris d’Estat, directors, gabinet del cap de Govern, consellera diplomàtica assignada a aquest gabinet, i el del propi cap de Govern, entre d’altres.

Informa: Redacció

Comparteix:

Residents a Andorra la Vella durant 15 anys dins un llindar econòmic, requisits per accedir als pisos a preu assequible de Santa Coloma Andorra Endavant sol·licita els detalls del pla de pensions dels funcionaris