ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Els Verds veuen molt difícil repetir amb Ciutadans Compromesos a les comunals

www.andorradifusio.ad

Els Verds consideren molt díficil formar part de Ciutadans Compromesos en les properes eleccions comunals. Per als ecologistes la presentació de la llista de la formació massanenca a les generals ha fracturat la plataforma i ho ha canviat tot.

Els moviments a Ciutadans Compromesos i la presentació de la llista territorial a les eleccions generals, amb Carles Naudi i Raul Ferré guanyadors i consellers electes, ha canviat la naturalesa de la formació massanenca, segons el criteri del copresident dels Verds, Juli Fernández.

Fernández, en declaracions al programa "La Rèplica", ha insistit que es va vetar una possible candidata dels Verds i també pensa que serà difícil la presència a la plataforma massanenca de Liberals i altres independents.

A "La Rèplica" també han parlat altres dos representants de formacions sense representació parlamentària. Felip Gallardo, de Progressistes, assegura que el seu partit ha fet autocrítica, que seguirà treballant per a les comunals i que ell és partidari d'aliances amb altres formacions per aconseguir el canvi. "És l'única manera que hem vist nosaltres que podríem incidir en la política comunal, amb grans plataformes", insisteix.

Alfons Clavera, d'Units pel Progrés, assegura que es constituiran com a partit passat Setmana Santa i que aspiren a incidir en la política nacional com a força extraparlamentària. "Serem presents a la vida política. Veiem que si en quinze dies hem obtingut pràcticament 200 vots, podem ser una força, amb el temps, que doni alternatives polítiques per a Andorra", assegura.

Tots tres han analitzat l'escenari després dels comicis del 7 d'abril i consideren que no serà fàcil garantir l'estabilitat per als quatre anys vinents.

Informa: David Domingo

Torna a veure la tertúlia de La Rèplica amb Juli Fernández, Felip Gallardo i Alfons Clavera, a la carta:

 

Comparteix: