ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Vetllada cinematogràfica per seguir en directe la inauguració del Festival de Canes

www.andorradifusio.ad

Per segon any consecutiu l'estrena del Festival de Canes es podrà viure també des d'Andorra. L'ambaixada de França organitza una projecció per donar més impuls al cinema francès entre la societat del país.

El dia 14 de maig arriba la 72a edició del Festival de Canes. L'acte d'inauguració es podrà seguir en directe des dels cinemes Illa Carlemany, en una vetllada pensada per acostar la indústria cinematogràfica francesa.

Hi haurà catifa vermella i copes de cava de benvinguda, i es podrà veure en pantalla gran les entrevistes prèvies. Després es projectarà Les Chatouilles, un dels films que s'hi van poder veure la passada edició centrat "en les agressions sexuals", ha explicat l'ambaixadora de França, Jocelyne Caballero. Opina que "és una manera d'obrir els ulls sobre aquest fenomen".

La jornada s'emmarca en la voluntat de l'ambaixada de potenciar la cultura francesa entre el públic del Principat amb diverses activitats, com "una temporada de cinema paral·lela a la temporada cultural, que dura tot l'any escolar".

L'acte, dimarts vinent a partir de les 19.45h, és gratuït i obert a tothom. És la segona vegada que la inauguració del festival es pot seguir en directe des d'Andorra.

Informa: Judit Pedrós
Imatges: Fernando Montero

Comparteix:

3.94.202.172