ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

'La veu del perfum', la primera novel·la de Cristina Canut

www.andorradifusio.ad

Un llibre que parla d'Andorra, de les segones oportunitats a la vida i del diàleg a través de l'olfacte i el perfum dels dos personatges de 'La veu del perfum'. Aquest dilluns la seva autora, Cristina Canut, ha estat a l''Ara i Aquí' de Ràdio Nacional.

'La veu del perfum' és la història del Joan Marc Miralles, un home que va perdre la vista en un accident i que ara passa els dies al centre històric, on viu entre les seves passions, una de les quals, la literatura; però un dia, fart d'audiollibres i de la lectura braille, decideix posar un anunci per trobar una lectora, la Céline. Seran dues persones soles vivint entre fantasmes del passat i l'opció d'una vida millor.

Els personatges enceten una relació en què l'olfacte d'ell i els perfums d'ella els ajudaran a entendre's més enllà de les paraules.

Amb aquesta òpera prima, Cristina Canut s'estrena a les llibreries amb una novel·la en què els mons més interiors dels personatges construeixen una història que es passeja per llocs ben coneguts de la nostra geografia.

Entrevista completa a Cristina Canut a l'Ara i Aquí:

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Kevin Ribeiro - Arxiu RTVA
Locució: Yasmina Canedo

Comparteix:

54.236.35.159