ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Veure tot el futbol per Andorra Telecom costarà 40 euros al mes aquesta temporada

L'oferta televisiva de futbol d'Andorra Telecom queda rep

L'oferta televisiva de futbol d'Andorra Telecom queda repartida en dos únics canals. Movistar LaLiga i Movistar Liga de Campeones, a un preu de 40 euros mensuals, si es contracten conjuntament. El paquet Deportes passa al de Selección, que augmenta 6 euros. El paquet Movistar+ Total Plus no pateix canvi de preu.

Movistar LaLiga emetrà els partits de primera i segona espanyola per 25 euros mensuals. Movistar Liga de Campeones oferirà la Champions, la lliga Europa i lligues com la Bundesliga o la Ligue 1 per 20 euros. Si es contracten tots dos, el paquet valdrà 40 euros, però Andorra Telecom el manté per 35 fins al 31 d'octubre.

El paquet Selección augmenta l'oferta a partir de l'1 de setembre amb la inclusió del lot Deportes i 6 euros d'augment. Inclou els partits de la lliga Endesa i, per tant, els del MoraBanc Andorra, NBA, NFL i altres competicions de tennis, rugbi i atletisme.

El paquet Movistar+ Total Plus, que consta de tots els paquets disponibles més Movistar Golf, manté els 70 euros mensuals.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Arxiu

Comparteix:

3.233.219.101