ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El Vide Dressing de la Massana es consolida i tanca amb una gran afluència de públic

www.andorradifusio.ad

La quarta edició del Vide Dressing de la Massana ha tancat, aquest diumenge al migdia, amb una gran afluència de públic. Durant tres dies, els amants de la moda i els articles de segona mà han tingut l'oportunitat d'aconseguir més d'una ganga. La majoria de paradistes han marxat satisfets, havent liquidat bona part dels articles que hi havien portat.

La sala la Closeta ha estat un niu de gent constant. Entre les novetats, les caravanes de "food trucks" a l'entrada han estat un reclam per a tot aquell que hi passava per davant. I també els tallers per a infants. El gran encert d'aquesta edició, però, ha estat obrir el divendres a la tarda, que va ser quan es va registrar la màxima afluència de visitants.

El Vide Dressing es consolida i es converteix en un punt de trobada per a aquells que busquen donar una segona vida a les peces que ja no utilitzen. Per als visitants és una oportunitat per trobar articles en bon estat i a preus molt assequibles. Una bona manera d'impulsar la sostenibilitat en el món de la moda.

El comú de la Massana ja ha recollit algunes propostes per incorporar a la propera edició de tardor, com ara obrir el diumenge a la tarda o organitzar tallers i espectacles relacionats amb la sostenibilitat.

Informa: Laura Massegú
Imatges: Carla Sales

Comparteix: