ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Medi Ambient prepara videocàpsules per divulgar els Objectius de Desenvolupament Sostenible

www.andorradifusio.ad

Sota el lema "Descobreix com Andorra aplica els Objectius de Desenvolupament Sostenible" el Ministeri de Medi Ambient està preparant unes videocàpsules en què representants de diferents sectors de la societat civil expliquen la seva vinculació a alguna de les 17 ODS de l'agenda 2030 de Nacions Unides assumida també pel Principat.

La Setmana del Medi Ambient que finalitza avui ha estat plena d'actes relacionats amb l'ambiciós projecte d'aplicació d'aquests 17 objectius que haurien d'estar implementats en la societat l'any 2030.

L'abril passat l'executiu va aprovar el Pla Estratègic nacional per poder aplicar-los. Un dels primers sectors als quals s'ha apropat el Ministeri de Medi Ambient és l'empresarial ja que el seu paper en tot aquest procés és crucial. Ara pertoca informar a tots els ciutadans.

Amb unes videocàpsules cada ODS s'explica amb el suport d'un representant de la societat civil. Per exemple en el cas de l'ODS núm. 2 que fa referència a erradicar la fam amb el lema Fam Zero és la responsable d'Unicef Marta Alberch que explica la tasca de l'ONG des d'Andorra en aquest sentit.

La implementació dels diferents objectius requereix un compromís molt ampli per part de la societat.

Un altre exemple de la campanya seria el que té com a protagonista  Àngels Mach de la Societat Andorrana de Ciències escollida per representar l'ODS núm. 4 que té per objectiu l'educació de qualitat.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Arxiu RTVA-Sergi Linares

Comparteix:

3.231.167.166