ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

En vigor l'obligació de portar aigua i bosses per netejar les necessitats dels gossos a Sant Julià

www.andorradifusio.ad

A partir d'aquest dimecres els propietaris de gossos a Sant Julià de Lòria que no portin ampolla d'aigua i bosses poden ser multats amb 150 euros. El comú endureix l'ordinació de la tinença d'animals alhora que ha instal·lat tres nous pipicans.

Al Trillà, a la zona de la Borda del Jaile i als Horts del Riu. Són les tres zones on a partir d'ara s'habiliten pipicans. Tres indrets on es demana que els propietaris dels gossos portin les seves mascotes per fer les seves necessitats. Però això no és tot.

Aquest dimecres es publica al BOPA que cal evitar que el gos faci les seves necessitats a les façanes dels edificis, utilitzant, si cal, els embornals de la xarxa de clavegueres i a la part inferior de les voreres.

La modificació de l'ordinació d'inspecció i control de la tinença d'animals de companyia especifica que l'amo de l'animal haurà de portar una ampolla amb aigua per diluir les miccions i bosses per retirar les defecacions.

També ha augmentat l’import de les sancions que passen a 150€.

S'ha de recordar que properament el propietaris dels gossos hauran de censar l'ADN de les seves mascotes, un gest que tindrà un cost d'uns 28 euros. En cas que s'hagi d'identificar algun excrement per aquest procediment el cost ascendirà a 37 euros per cada anàlisi.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Arxiu RTVA

Comparteix:

3.228.11.9