ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La Vila Medieval aposta per més ambientació, espectacles i productes autòctons

www.andorradifusio.ad

Més animació i espectacle. Sant Julià de Lòria ha preparat tres dies de Vila Medieval perquè els visitants es traslladin a una època de cavallers, princeses, bruixes i orcs, amb un munt d'activitats, espectacles i parades que tindran els productes andorrans com a novetat.

Lloguer de vestits, una recreació d'època i recuperació de tradicions i oficis. Del 27 al 29 de setembre Sant Julià de Lòria retrocedix en el temps per convertir-se en Vila Medieval.

El poble renova els portals de benvinguda. Durant el cap de setmana es passejaran tot tipus de personatges pel poble: cavallers, princeses, bruixes i orcs.

En aquesta aventura també hi haurà associacions locals com l'esbart, que farà la representació de 'Terra' amb el Pont d'Arcalís, i la colla gegantera que permetrà desfilar amb el gegantó que es podrà fer en el taller un dia abans.

Hi haurà tallers i jocs de l'edat mitjana gràcies al col·lectiu Sanguen Honoris. Es podran aprendre els oficis tradicionals i comprar productes de tots tipus.

El comú de Sant Julià de Lòria repartirà banderoles perquè els veïns puguin decorar els balcons i endinsar-se així en una aventura en què hi ha cabuda i activitats per a visitants de totes les edats. 

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Josep M. Garcia

 

Comparteix:

34.204.183.113