ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Vilarrubla destaca la importància de la innovació en l'educació en la cloenda de la reunió de ministres iberoamericans

La titular d’Educacio´ i Ensenyament Superior, Ester Vilarr

La titular d’Educacio´ i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, juntament amb la secreta`ria general iberoamericana, Rebeca Grynspan, ha tancat aquest dimarts la Reunio´ iberoamericana de ministres i altes autoritats d’educacio´ superior destacant la importa`ncia de fomentar la innovacio´ en l’educacio´. D’aquesta manera, ha afirmat, es contribueix a la consecucio´ dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Aquesta trobada, que s’ha celebrat a l’Havana, Cuba, entre aquest dilluns i dimarts, forma part del calendari de reunions preparato`ries de la XXVII Cimera Iberoamericana de caps d’Estat i de govern, que acollira` Andorra el novembre del 2020 sota el ti´tol 'Innovacio´ per al Desenvolupament Sostenible-Objectiu 2030'.

En aquest sentit, els delegats iberoamericans presents en la trobada han acordat una declaracio´ consensuada en la qual es destaca la voluntat de la confere`ncia iberoamericana “d’impulsar accions estrate`giques i pressuposta`ries que permetin fomentar la innovacio´ en les institucions d’educacio´ superior”.

Aixi´ mateix, una altra de les conclusions conjuntes de la reunio´ es refereix al paper de les eines tecnolo`giques en els centres educatius i s’apunta a la necessitat d’implementar una “proposta d’estrate`gia iberoamericana per a la transformacio´ digital de l’educacio´ superior”. El foment de la mobilitat acade`mica tambe´ e´s un dels eixos de la declaracio´ final, que seran traslladades als caps d’Estat i de govern durant la cimera d’Andorra.

Informa: Agència ANA
Imatge: Govern d'Andorra

Comparteix:

3.234.143.26