ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La visita del romànic, una oportunitat per viatjar per la història del país a l'estiu

www.andorradifusio.ad

L'any passat les esglésies romàniques del país van acollir un bon nombre de visitants i enguany aquestes continuen pel mateix camí encara que com era d'esperar el nombre de turistes ha disminuït, tot i això les 6 capelles repartides per les valls continuen sent una alternativa de turisme estival que permet a residents i turistes endinsar-se en la història del país.

Després d'un mes des de l'obertura al públic, guies turístics com Alexandra Teixeira i Pau Gonzàlez han notat una davallada en nombre de visitants encara que consideren que la xifra que solen enregistrar diàriament continua sent bona tenint en compte les circumstàncies actuals marcades per la pandèmia de la Covid-19 que han fet que el turisme en general hagi baixat arreu del món.

Punts històrics del país que deixen bocabadats aquells que passen per casualitat i els que ja els coneixien i mai havien pensat de visitar-los en profunditat.

Espais emblemàtics del país que es podran visitar de dimarts a diumenge fins a finals d'agost, gratuïtament i amb guies, els quals faran viatjar per la història a qui ho desitgi.

Informa: Sergi Expósito
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix:

3.235.105.97