ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Les visites guiades a peu a canvi d'una propina arriben a Andorra: fa que els guies hi posin "tota la passió del món"

www.andorradifusio.ad

Free Walking Tour o visites guiades a Andorra com han preferit adaptar-ho treballa per primer any al país. Aquest és un servei que opera a nivell mundial per fer més instructives les visites a les principals ciutats del món. El servei és gratuït però s'espera una propina si el client queda satisfet.

Aquestes visites guiades són un servei que actua a nivell global a les ciutats més importants. A Andorra tot just havia arribat al març poc abans del confinament. Al juny va reprendre l'activitat.

Xarli Bosch, de Free Tour Andorra, explica que la feina de divulgació és important, atès que "la majoria de gent que arriba a Andorra no coneix Andorra" i que "no sap ni que és un coprincipat".

Les visites són dinàmiques i s'adapten a les inquietuds dels clients. Es busca donar informació però incloure també una interpretació i fer-ho de forma sintetitzada.

Un dels aspectes més sorprenents és la gratuïtat del servei. Free Tour Andorra espera una propina si el client queda satisfet. Segons Bosch això fa que els guies hi posin "tota la passió del món" per contentar al visitant.

En aquests inicis estan tenint força client espanyol, el turista francès no hi està massa interessat. Free Tour Andorra capta la majoria dels clients per la xarxa i en el futur espera poder tenir més suport per part de les oficines de turisme.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Anna Romagosa

Comparteix:

3.235.105.97