ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Vives demana que s'acabin les difamacions: "No tot s'hi val"

www.andorradifusio.ad

L'arquebisbe ha demanat en el seu discurs de la missa solemne del dia de Meritxell que s'acabin les difamacions i agressions afirmant que "no tot s'hi val". Ha defensat una Andorra més solidària i mes justa que no renunciï a les seves arrels per projectar-se al futur.

El copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, ha defensat els valors de la veritat i de la vida després dels atacats i difamacions dels últims temps.

Ho ha manifestat en el discurs que ha pronunciat en el marc de la missa solemne de Meritxell mitjançant el qual ha demanat consol en moments de feblesa així com "treballar per la veritat i viure en la veritat, no en les agressions i mentides per difamar i treure altres rèdits passant de si allò fa bé a la persona, als seus familiars o al país". "No tot s'hi val", ha afegit.

També ha reclamat que no es renunciï a les arrels per projectar-se al futur commemorant els 25 anys de la Constitució. Ha assegurat que mentre els andorrans ho vulguin l'arquebisbe d'Urgell continuarà exercint la seva funció al servei del país.

Una part del discurs l'ha dedicada als 150 anys del naixement de Pompeu Fabra, a qui ha qualificat d'ordenador de la llengua que va prestigiar el català.

Informa: Gerard Gort

La missa completa del dia de Meritxell 2018 presidida per Joan-Enric Vives:

Recitificació: En una primera versió d'aquesta notícia indicàvem que el copríncep episcopal es referia a la seva persona quan parlava en termes generals. Ha estat una interpretació errònia del moment del discurs en què ha parlat de les difamacions. 

Comparteix: