ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Vives es mostra preocupat pel problema del lloguer i Càritas alerta de la pobresa cronificada

www.andorradifusio.ad

L'habitatge és un dels problemes greus del Principat, segons Joan-Enric Vives, arquebisbe d'Urgell i copríncep episcopal. El president de Càritas remarca que hi ha una pobresa cronificada a Andorra que els preocupa molt.

Joan-Enric Vives creu que s'estan fent moltes actuacions al país per millorar la situació de l'habitatge i ha afegit que l'Església catòlica ha contribuït amb algunes petites donacions a fer que els més necessitats puguin tenir una llar. Però resumeix que és, evidentment, un dels grans problemes del país.

Defensa que "hem de vetllar perquè el món del lloguer estigui a l'abast". Afegeix que "l'Església pot fer fer molt poc més enllà de dir-ho i compartir-ho, però després s'han de trobar mesures".

Andreu Rocamora, president de Càritas, ha afirmat que hi ha una pobresa cronificada que no sembla que es pugui acabar. "Moltes vegades és gent gran que cobra poc, que no té pis propi, ha de dedicar una part important dels ingressos a l'habitatge i els costa arribar a final de mes".

Càritas també creu que podrà ajudar els temporers que necessitin suport durant la temporada d'hivern.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Xus Medrano

Comparteix:

34.204.176.125