ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Els voluntaris per la llengua, protagonistes de la vetllada del Dia mundial de la poesia

www.andorradifusio.ad

Els voluntaris per la llengua han estat un any més els protagonistes del Dia mundial de la poesia. Alguns amb pocs mesos d´estada han demostrat el seu nivell de català llegint versos d´ Eva Arasa, Albert Rui Feijó i altres poetes reconeguts pel premi Miquel Martí i Pol.

La ministra de Cultura enceta la lectura amb uns versos de Marc Granell, traduïts a més de 30 llengües, com a iniciativa de la Institució de les Lletres Catalanes amb motiu del Dia mundial de la poesia.

Aquesta és una activitat que fa cinc anys involucra el programa Voluntaris per la llengua amb la lectura de poemes guanyadors del premi Martí i Pol. El cap del servei de Política Lingúística, Joan Sans, destaca el fet de "recitar el poema davant el públic, que no és fàcil".

De la mateixa manera descobrim el bon nivell de català que han aconseguit alguns dels alumnes del col·legi María Moliner, amb pocs mesos.

La vetllada que organitzen el comú d'Encamp i el Govern s´ha tancat amb les paraules de Montserrat Abelló en la veu de Mirna Vilasís i la guitarra de Xavi Múrcia.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix: