ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Xabier Ajona: "Avui som Vallnord i part de Grandvalira, l'any vinent ja ho veurem"

www.andorradifusio.ad

Ordino Arcalís aposta pel ciclisme. El director de l'estació, Xabier Ajona, veu en el nou telecabina de Tristaina i en el tancament de la carretera la possibilitat d'acollir etapes diferenciades del Tour. Ho ha explicat al programa Ara i Aquí de Ràdio Nacional. Ajona ha deixat a l'aire el futur de la continuïtat d'Ordino-Arcalís a Vallnord.

El futur d'Ordino-Arcalís a Vallnord continua sent incert. El director de l'estació, Xabier Ajona, no ha aclarit si el panorama actual canviarà en els propers mesos i si l'estació ordinenca continuarà formant part la marca. "Fa un any les coses semblaven d'una manera, fa sis mesos d'una altra i ara d'una altra. L'any vinent no ho sabem. Ara per ara som Vallnord Ordino-Arcalís amb una sèrie de sinergies amb Grandvalira", ha declarat.

Ajona ha explicat que l'entrada de Saetde a l'estació ha permès treballar amb nous marges i avançar  dos anys les inversions previstes en el pla director, com ara els nous canons de neu.

Pel que fa al nou telecabina de Tristaina, assegura que obre noves possibilitats a l'estiu, tot i que encara s'ha de decidir què es fa amb la carretera. Per exemple, per al ciclisme. Creu que "si tanquem l'accés de vehicles a motor a partir de l'Hortell, en un país que aposta pel ciclisme, permetria oferir l'únic final d'etapa del Tour reconegut, obert només als ciclistes i establir punts de cronometratge per comparar amb els guanyadors de les diferents etapes".

Una possibilitat plantejada per Ajona, si es tanca la carretera, és deixar lliure l'accés als residents. De moment, s'ha decidit mantenir els viatges gratuïts per a les persones del país fins al 31 de gener.

Informa: Ana Alamán
Imatge: Vicente Bellot

Comparteix:

18.232.38.214