ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Xabier Ajona, nou director general de Naturlàndia

www.andorradifusio.ad

La gestió de Naturlàndia assumeix un nou rumb en dues setmanes amb un nou responsable al capdavant, l'exdirector d'Ordino-Arcalís Xabier Ajona. D'aquesta manera es vol revitalitzar el parc i la seva gestió i treure tot el seu potencial.

El nou director de Naturlàndia destaca el potencial que tenen aquestes instal·lacions, sobretot per la seva situació geogràfica. Xabier Ajona aposta perquè es converteixin en el referent turístic del principat durant l'estiu.

Un dels objectius és professionalitzar el consell d'administració i donar un nou enfocament a la gestió del parc. De fet ha estat aquest divendres quan el consell d'administració de Camprabassa ha decidit rescindir el contracte a l'empresa Fresh from de Lab que representada per Enric Ordóñez assumia la direcció executiva i estratègica del projecte, ha assenyalat el cònsol major de Sant Julià, Josep Majoral.

 Ajona havia estat des del 2014  director d'Ordino-Arcalís. Abans també havia treballat com a mountain manager a l'estació d'esquí argentina de Chapelco i de product manager a Nevasa. Destaca el potencial que té el parc a l'estiu, essent la primera atracció turística que troben els visitants que entren des d'Espanya.

El conseller de la minoria de Sant Julià, Cerni Cairat, es mostra molt satisfet amb la nova direcció amb l'esperança que d'ara endavant hi hagi canvis en les estratègies actuals.

Ajona no presenta per ara cap projecte concret perquè ressalta que primer vol estudiar quin és l'estat actual del parc i quines possibilitats de treball hi ha. Tot i això, és conscient de la situació de controvèrsia que hi ha al darrere.

Informa: Joan Antoni Sarmiento-Laura Cugat
Imatges: Txema Galilea

Comparteix:

18.208.202.194