ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Estrenes: Yucatán, Teen titans go! i versió original a la cartellera

www.andorradifusio.ad

Abans que s´acabi l'estiu les estrenes ens porten de creuer al Yucatan, una comèdia de dos estafadors en un vaixell ple de diversió amb Luis Tosar, Stephanie Cayo i Joan Pera entre els protagonistes. Amb Yucatán encetem les propostes de la cartellera aquesta setmana.

Yucatán
Director: Daniel Monzón

Un creuer de luxe, dos estafadors i un embolic de faldilles. Són els ingredients de "Yucatán", que capitaneja Daniel Monzón, que després de "Celda 211" i "El Niño", s´embarca en aquesta pel·lícula esbojarrada, plena de música i de cares conegudes de la comèdia.

Luis Tosar i Rodrigo de la Serna encarnen dos estafadors que fins ara es repartien els creuers, però un suculent botí farà que un es coli en el viatge de l´altre, que els portarà fins a la selva del Yucatan, que promet convertir-se en un enfrontament amb trampes i sense regles.

Teen titans go! La pel·lícula
Directors: Aaron Horvath i Peter Rida Michail

Els joves superherois Teen Titans de DC Comics arriben a la gran pantalla amb la seva primera aventura, convertir-se en estrelles de Hollywood de la mateixa manera que altres grans superherois tenen la seva quota al setè art.

´Teen titans go!´ és un exemple de com l´amistat i l´esperit de lluita ajuden a superar qualsevol obstacle com els que trobaran els petits titans.

The spy who dumped me
Directora: Susanna Fogel

I per a aquells que busquen les versions originals, aquesta setmana arriba ´The spy who dumped me´, la lluita de dues amigues que hauran de fugir d´uns assassins que creuen que poden aconseguir informació del xicot d´una d´elles que resulta ser un agent de la CIA.

Informa: Rosa Alberch

Comparteix: