Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Covers

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna


 • Covers amb Òscar Royo: Walking on Sunshine

  El darrer covers de la temporada el dediquem a la banda Katrina and the Waves i al seu tema de 1983 "Walking on Sunshine". Un dels clàssics a la ràdio quan arriba l'estiu.

 • Covers amb Òscar Royo: Roxanne

  Un clàssic dels Police de 1978 ens ocupa en el covers. Roxanne (Outlandos d'Amour (A&M Records). L'original i deu versions que ens porten des de la bossa nova de la banda italiana Bossa Nostra, a la versió a cappella dels Flying Pickets i passant pel rockabilly de The Rocker Covers.

 • Covers amb Òscar Royo: Blowin'in the Wind

  Avui al covers, un clàssic. Proposem el tema "Blowin' in the Wind" de Bob Dylan. Apareix l'any 1963 en el disc "The Freewheelin' Bob Dylan". N'hi ha moltes vesions i nosaltres n'hem triat algunes de prou imponents. (Stevie Wonder, Joan Baez, Dolly Parton o Elvis són avui protagonistes).

 • Covers amb Òscar Royo: Englishman in New York

  Al covers us proposem un dels grans temes de Sting en solitari. "Englishman in New York" va ser un dels extractes del disc Nothing Like the Sun (1988 A&M Records). L'original i poc després deu versions, algunes més fidels d'altres amb una qualitat forçe més discutible.

 • Covers amb Òscar Royo: Money for Nothing

  A petició de dos oients del programa i com a ràdio de servei que som, els hi oferim un covers de Money for Nothing, una de les mítiques cançons dels Dire Straits inclosa en el disc "Brothers in Arms" (Vertigo 1985). Nou versions, algunes prou curioses.

 • Covers amb Òscar Royo: Purple Rain

  Avui al Covers, un clàssic en la discografia de Prince. Marxem cap a l'any 1984 per descobrir unes quantes versions del tema "Purple Rain" una Power Ballad històrica amb fusió de rock, pop i gospel.

 • Covers amb Òscar Royo: Bob Marley

  Aquest 11 de maig coincideix amb el 40è aniversri de la mort de Bob Marley. Ja li hem dedicat tots els aparadors musicals del matí però, a més a més, li fem un petit homenatge amb un covers especial dedicat al tema:"I Shot the Sheriff".

 • Covers amb Òscar Royo: California Dreamin'

  El covers de l'Òscar Royo gira al voltant de la cançó dels The Mama & the Papas "California dreamin". Cançó publicada al 1965 però que va ser escrita el 1963 per John Phillips i Michelle Phillips mentre estaven afincats a la ciutat de Nova York.

 • Covers: bandes sonores estiuenques

  L'Òscar i el seu covers s'acomiaden del programa repassant algunes bandes sonores que tenen l'estiu com a eix central.

 • Covers: Títols de pel·lícula que no casen amb la seva traducció

  L’Òscar Royo ens explica què s’amaga darrera la traducció dels títols de grans pel·lícules. Per què les traduccions no s’ajusten gens al títol original? 

Facebook

Twitter