ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Covers

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • Covers: bandes sonores estiuenques

  L'Òscar i el seu covers s'acomiaden del programa repassant algunes bandes sonores que tenen l'estiu com a eix central.

 • Covers: Títols de pel·lícula que no casen amb la seva traducció

  L’Òscar Royo ens explica què s’amaga darrera la traducció dels títols de grans pel·lícules. Per què les traduccions no s’ajusten gens al títol original? 

 • Covers: "you never can tell"

  Avui l'Òscar Royo ens presenta diferents versions del tema musical de Chuck Berry "You never can tell" coneguda també com "C'est la vie" o "Teenage wedding".

 • Covers: Under my thumb

  L'Òscar Royo ens presenta, al Covers, les diferents versions que s'han fet de l'"Under my thumb" dels Rolling Stones

 • Les cares de la lluna plena

  L'Òscar Royo ha proposat avui al 'Covers' versions del tema que ens ha ajudat a posar-nos en marxa pèr engegar el programa: "The whole of the moon", dels escocesos The Waterboys.

 • Una bona banda sonora

  L'Òscar Royo ha portat avui a l'espai de les bandes sonores un resum de la de la pel·lícula "Cats", que es va estrenar el mes de desembre.

 • Les versions del "All I want for Christmas is you"

  No es pot negar que Mariah Carey i Walter Afanasieff van tenir una bona pensada l'any 1994 creant i enregistrant l'"AllI want for Christmas is you", no? Avui l'Òscar Royo li dedica l'últim Covers de 2019. Un tema. per cert, que enguany fa 25 anys.

 • Les versions del "What's love got to do with it"

  Tina Turner va fer 80 anys fa pocs dies. L'Òscar Royo l'ha volgut recordar avui al 'Covers' compartint versions del "What's love got to do with it". El tema no el van escriure originalment per ella, sino per Cliff Richard, que el va refusar.

 • Baby Jane, l'amiga de Rod Stewart

  En l'espai 'Covers' d'avui, l'Òscar Royo ens ha portat versions (no totes bones, cal dir-ho) d'un dels temes bandera de Rod Stewart. A l'àlbum 'Body wishes', de 1983, va incloure el tema.

 • Per a 'guitarreros' de primera

  Hem tancat la tercera hora amb una tria de versions del 'Layla', de 1970, que ha fet l'Oskar Royo. El tema és de Derek and The Dominos.

Facebook

Twitter

18.207.98.97