ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Covers

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Baby Jane, l'amiga de Rod Stewart

  En l'espai 'Covers' d'avui, l'Òscar Royo ens ha portat versions (no totes bones, cal dir-ho) d'un dels temes bandera de Rod Stewart. A l'àlbum 'Body wishes', de 1983, va incloure el tema.

 • Per a 'guitarreros' de primera

  Hem tancat la tercera hora amb una tria de versions del 'Layla', de 1970, que ha fet l'Oskar Royo. El tema és de Derek and The Dominos.

 • Una totxana més a la paret

  Avui hem fet un espai 'Covers'. L'Òscar Royo ens ha porta versions del clàssic de Pink Floyd "Another brick in the wall". És de Roger Waters, de 1979. N'hia de bones... i de no tan bones.

 • Som campions

  Al 'Covers' d'avui, amb l'Òscar Royo, versions del 'We are the champions', de Queen, de 1977.

 • En el temps de l'estiu

  L'Òscar Royo ha triat avui un gran tema pel darrer 'Covers' de la temporada. Si escolteu el podcast podreu comprovar quines versions ens ofereix del "In the summertime", dels britànics Mungo Jerry. Retrocedim fins a 1970...

 • Les versions del "Could you be loved", de Bob Marley & The Wailers

  L'Òscar Royo ha intentat, que no aconseguit, oferir-nos una llista de versions del "Could you be loved", el tema de Bob Marley & The Wailers, que s'allunyessin del ritme reggae.

 • Les versions del "The Joker", de l'Steve Miller Band

  Un tema molt vinculat a la publicitat recent, avui a l'espai 'Covers' amb l'Òscar Royo. Versions de 'The Joker', de l'Steve Miller Band, de 1973.

 • Les versions del "Your song", d'Elthon John

  Aviat arribarà a les pantalles el biopic cinematogràfic d'Elthon John, "Rocketman". Per anar fent boca, l'Òscar Royo proposa avui un espai de versions d'un dels temes bandera dels inicis del britànic. Anem a 1970 amb "Your song".

 • Versions bohèmies

  Avui, un espai 'Covers' d'actualitat. L'Òscar Royo ha recopilat versions del Bohemian Rhapsody, realitzades amb més i menys fortuna...

 • Les versions del "Tumbling dice", dels Stones

  L'Òscar Royo ens ha proposat avui un 'Covers' amb el "Tumbling dice", dels Rolling Stones, de 1972, com a protagonista

Facebook

Twitter

18.207.132.114