ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Creu Roja

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • Creu Roja amb Anna Arias: projectes socials

  La responsable de l'àrea social de la Creu Roja andorrana, Anna Arias, ens parla de tots els projectes socials que té l'ong en marxa i de la nova campanya de sang que s'iniciarà la propera setmana.

 • Creu Roja amb Jordi Fernández: Recollida aliments

  La Creu Roja Andorrana prepara una campanya de recollida d'aliments per el cap de setmana del 20 i 21 de juny. El director de l'entitat, Jordi Fernández, ens dona els detalls i agraeix la feina feta pels 2.000 voluntaris que han estat al peu del canó durant els mesos de confinament.

 • Creu Roja amb Pilar Buscall: voluntaris per a les PCR i els Stop Labs

  A l’espai dedicat a la Creu Roja hem parlat amb la voluntària Pilar Buscall que ha estat i continua fent una gran tasca en aquesta situació que vivim des de fa dos mesos. Exerceix de volutària per a la realització de les proves PCR, present a les Stop Labs, entre altres feines.

 • En connexió: Mike Horn

  L'Enric Fontbernat director de Caropticom i Jordi Fernández director de la Creu Roja ens donen més detalls de la conferència que protagonitzarà l'explorador i aventurer Mike Horn.

 • Una iniciativa excel·lent

  A l'espai de la Creu Roja Andorrana hem parlat de l’Escola Andorrana de segona ensenyança i de la nova campanya de donació sang que es farà demà, associada a un projecte per estudiar la sang i el sistema circulatori. Han estat als estudis tres alumnes, el Marc Avilés, la Júlia Domingo i l'Enya Pereira, i el secretari general de Creu Roja Andorrana, Joan Saurí.

 • Aliances responsables i solidàries

  Hem tancat la tercera hora del programa amb la companyia del director de Creu Roja Andorrana, Jordi Fernández, i la representant de comunicació i màrqueting de CityXerpa Andorra, Sonia Pascual. Hem parlat de l'acord signat que obre la porta a diferents accions conjuntes, algunes ja desenvolupades.

 • La vàlua de la companyia

  Hem compartit conversa amb l'Anna Arias, cap de l'Àrea d'Intervenció Social de Creu Roja Andorrana, i la Carine Leclerc, coordinadora del programa 'Sempre acompanyats'. Hem començat parlant dels resultats de la campanya de sang de novembre.

 • La fenia conjunta dels comitès dels petits estats

  El vicepresident de Creu Roja Andorrana, el David Fraissinet, ens ha parlat de la 5a Trobada de societats de petits estats d'Europa, celebrada el mes de setembre a Xipre, i del treball previ fet pels mateixos de cara a l'Assemblea general que se celebrarà a principi de desembre a Ginebra. A més, ha valorat altres projectes futurs de l'entitat en l'àmbit internacional.

 • Voluntaris i preventius

  A l'espai de la Creu Roja Andorrana, hem rebut l'Alex Mata, cap de serveis de l'àrea operativa del Departament de Preventius, i la voluntària Elisabet Zoppetti.

 • Nova campanya

  L'Anna Arias, la cap de l'Àrea d'Intervenció Social de Creu Roja Andorrana, ha parlat avui al programa de la campanya de donació de sang que es farà la setmana vinent i de la possibilitat d'inscriure's també al registre de donants de moll d'os.

Facebook

Twitter

3.234.250.24