Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Creu Roja

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna


 • Creu Roja amb Josep Pol: balanç mandat 2017-2021

  El president de la Creu Roja Andorrana, Josep Pol, fa un balanç de totes les accions engegades durant la pandèmia i el seu primer mandant que acaba aquest 2021. No obstant això, el seu mandat tindrà continuïtat, ja que estarà al capdavant de l'ONG durant quatre anys més. Parlem de projectes que han vingut per quedar-se, com ara, la botiga solidària, i projectes de futur en què els padrins podrien sortir beneficiats.

 • Creu Roja amb Meri Teruel: l'experiència del voluntari

  La voluntària de La Creu Roja Meri Teruel ens explica quin és el dia a dia del voluntari. Fa dos anys que és voluntària dins l'ONG, però acumula vint anys exercint com a tal. La Meri assegura que tot i prestar la seva atenció i ajuda als altres se sent un pèl egoista.

 • Creu Roja: micromecenatge

  Creu Roja Andorrana és la primera entitat del país que es beneficia de la campanya de micromecenatge engegat per BOMOSA i gràcia a Andorra Telecom. L'ONG rebrà un total de 30.000 euros que els destinarà per donar continuïtat al projecte de la Botiga Solidària.

 • Creu Roja Andorra: línies d'actuació

  La treballadora familiar de la Creu Roja Andorrana, Sara Yuste, ens recorda totes les línies d'actuació que té engegades l'entitat per a la gent gran i persones amb dependència. Repassem accions, com ara, la teleassistència domiciliària, Sempre Acompanyat i Menja+B. 

 • Creu Roja amb Anna Arias: projectes socials

  La responsable de l'àrea social de la Creu Roja andorrana, Anna Arias, ens parla de tots els projectes socials que té l'ong en marxa i de la nova campanya de sang que s'iniciarà la propera setmana.

 • Creu Roja amb Jordi Fernández: Recollida aliments

  La Creu Roja Andorrana prepara una campanya de recollida d'aliments per el cap de setmana del 20 i 21 de juny. El director de l'entitat, Jordi Fernández, ens dona els detalls i agraeix la feina feta pels 2.000 voluntaris que han estat al peu del canó durant els mesos de confinament.

 • Creu Roja amb Pilar Buscall: voluntaris per a les PCR i els Stop Labs

  A l’espai dedicat a la Creu Roja hem parlat amb la voluntària Pilar Buscall que ha estat i continua fent una gran tasca en aquesta situació que vivim des de fa dos mesos. Exerceix de volutària per a la realització de les proves PCR, present a les Stop Labs, entre altres feines.

 • En connexió: Mike Horn

  L'Enric Fontbernat director de Caropticom i Jordi Fernández director de la Creu Roja ens donen més detalls de la conferència que protagonitzarà l'explorador i aventurer Mike Horn.

 • Una iniciativa excel·lent

  A l'espai de la Creu Roja Andorrana hem parlat de l’Escola Andorrana de segona ensenyança i de la nova campanya de donació sang que es farà demà, associada a un projecte per estudiar la sang i el sistema circulatori. Han estat als estudis tres alumnes, el Marc Avilés, la Júlia Domingo i l'Enya Pereira, i el secretari general de Creu Roja Andorrana, Joan Saurí.

 • Aliances responsables i solidàries

  Hem tancat la tercera hora del programa amb la companyia del director de Creu Roja Andorrana, Jordi Fernández, i la representant de comunicació i màrqueting de CityXerpa Andorra, Sonia Pascual. Hem parlat de l'acord signat que obre la porta a diferents accions conjuntes, algunes ja desenvolupades.

Facebook

Twitter