ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Creu Roja

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • Creu Roja amb Jordi Fernández: Recollida aliments

  La Creu Roja Andorrana prepara una campanya de recollida d'aliments per el cap de setmana del 20 i 21 de juny. El director de l'entitat, Jordi Fernández, ens dona els detalls i agraeix la feina feta pels 2.000 voluntaris que han estat al peu del canó durant els mesos de confinament.

 • En connexió: Mike Horn

  L'Enric Fontbernat director de Caropticom i Jordi Fernández director de la Creu Roja ens donen més detalls de la conferència que protagonitzarà l'explorador i aventurer Mike Horn.

 • Una iniciativa excel·lent

  A l'espai de la Creu Roja Andorrana hem parlat de l’Escola Andorrana de segona ensenyança i de la nova campanya de donació sang que es farà demà, associada a un projecte per estudiar la sang i el sistema circulatori. Han estat als estudis tres alumnes, el Marc Avilés, la Júlia Domingo i l'Enya Pereira, i el secretari general de Creu Roja Andorrana, Joan Saurí.

 • Aliances responsables i solidàries

  Hem tancat la tercera hora del programa amb la companyia del director de Creu Roja Andorrana, Jordi Fernández, i la representant de comunicació i màrqueting de CityXerpa Andorra, Sonia Pascual. Hem parlat de l'acord signat que obre la porta a diferents accions conjuntes, algunes ja desenvolupades.

 • La vàlua de la companyia

  Hem compartit conversa amb l'Anna Arias, cap de l'Àrea d'Intervenció Social de Creu Roja Andorrana, i la Carine Leclerc, coordinadora del programa 'Sempre acompanyats'. Hem començat parlant dels resultats de la campanya de sang de novembre.

 • La fenia conjunta dels comitès dels petits estats

  El vicepresident de Creu Roja Andorrana, el David Fraissinet, ens ha parlat de la 5a Trobada de societats de petits estats d'Europa, celebrada el mes de setembre a Xipre, i del treball previ fet pels mateixos de cara a l'Assemblea general que se celebrarà a principi de desembre a Ginebra. A més, ha valorat altres projectes futurs de l'entitat en l'àmbit internacional.

 • Voluntaris i preventius

  A l'espai de la Creu Roja Andorrana, hem rebut l'Alex Mata, cap de serveis de l'àrea operativa del Departament de Preventius, i la voluntària Elisabet Zoppetti.

 • Nova campanya

  L'Anna Arias, la cap de l'Àrea d'Intervenció Social de Creu Roja Andorrana, ha parlat avui al programa de la campanya de donació de sang que es farà la setmana vinent i de la possibilitat d'inscriure's també al registre de donants de moll d'os.

 • La força de la joventut

  Ens ha visitat la Yaiza Ortega, la cap de l'Àrea de Joventut de Creu Roja Andorrana. Hem parlat del projecte Grandalla que es va organitzar per segona vegada fa poques setmanes i que va comptar amb la participació d'una trentena de joves voluntaris d'Àfrica i Europa.

   

 • Tallers de paraules i emocions

  Ens han visitat avui a l'espai de Creu Roja Andorrana dos voluntaris de l'Àrea social. El Lluís Tarruell i el Toni Rodríguez, responsables de la creació del Taller d'autoconeixement a través de les paraules.

Facebook

Twitter

3.235.62.151