ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Creu Roja

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • Creu Roja amb Meri Teruel: l'experiència del voluntari

  La voluntària de La Creu Roja Meri Teruel ens explica quin és el dia a dia del voluntari. Fa dos anys que és voluntària dins l'ONG, però acumula vint anys exercint com a tal. La Meri assegura que tot i prestar la seva atenció i ajuda als altres se sent un pèl egoista.

 • Creu Roja: micromecenatge

  Creu Roja Andorrana és la primera entitat del país que es beneficia de la campanya de micromecenatge engegat per BOMOSA i gràcia a Andorra Telecom. L'ONG rebrà un total de 30.000 euros que els destinarà per donar continuïtat al projecte de la Botiga Solidària.

 • Creu Roja Andorra: línies d'actuació

  La treballadora familiar de la Creu Roja Andorrana, Sara Yuste, ens recorda totes les línies d'actuació que té engegades l'entitat per a la gent gran i persones amb dependència. Repassem accions, com ara, la teleassistència domiciliària, Sempre Acompanyat i Menja+B. 

 • Creu Roja amb Anna Arias: projectes socials

  La responsable de l'àrea social de la Creu Roja andorrana, Anna Arias, ens parla de tots els projectes socials que té l'ong en marxa i de la nova campanya de sang que s'iniciarà la propera setmana.

 • Creu Roja amb Jordi Fernández: Recollida aliments

  La Creu Roja Andorrana prepara una campanya de recollida d'aliments per el cap de setmana del 20 i 21 de juny. El director de l'entitat, Jordi Fernández, ens dona els detalls i agraeix la feina feta pels 2.000 voluntaris que han estat al peu del canó durant els mesos de confinament.

 • Creu Roja amb Pilar Buscall: voluntaris per a les PCR i els Stop Labs

  A l’espai dedicat a la Creu Roja hem parlat amb la voluntària Pilar Buscall que ha estat i continua fent una gran tasca en aquesta situació que vivim des de fa dos mesos. Exerceix de volutària per a la realització de les proves PCR, present a les Stop Labs, entre altres feines.

 • En connexió: Mike Horn

  L'Enric Fontbernat director de Caropticom i Jordi Fernández director de la Creu Roja ens donen més detalls de la conferència que protagonitzarà l'explorador i aventurer Mike Horn.

 • Una iniciativa excel·lent

  A l'espai de la Creu Roja Andorrana hem parlat de l’Escola Andorrana de segona ensenyança i de la nova campanya de donació sang que es farà demà, associada a un projecte per estudiar la sang i el sistema circulatori. Han estat als estudis tres alumnes, el Marc Avilés, la Júlia Domingo i l'Enya Pereira, i el secretari general de Creu Roja Andorrana, Joan Saurí.

 • Aliances responsables i solidàries

  Hem tancat la tercera hora del programa amb la companyia del director de Creu Roja Andorrana, Jordi Fernández, i la representant de comunicació i màrqueting de CityXerpa Andorra, Sonia Pascual. Hem parlat de l'acord signat que obre la porta a diferents accions conjuntes, algunes ja desenvolupades.

 • La vàlua de la companyia

  Hem compartit conversa amb l'Anna Arias, cap de l'Àrea d'Intervenció Social de Creu Roja Andorrana, i la Carine Leclerc, coordinadora del programa 'Sempre acompanyats'. Hem començat parlant dels resultats de la campanya de sang de novembre.

Facebook

Twitter

3.235.191.87