ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Creu Roja

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • La fenia conjunta dels comitès dels petits estats

  El vicepresident de Creu Roja Andorrana, el David Fraissinet, ens ha parlat de la 5a Trobada de societats de petits estats d'Europa, celebrada el mes de setembre a Xipre, i del treball previ fet pels mateixos de cara a l'Assemblea general que se celebrarà a principi de desembre a Ginebra. A més, ha valorat altres projectes futurs de l'entitat en l'àmbit internacional.

 • Voluntaris i preventius

  A l'espai de la Creu Roja Andorrana, hem rebut l'Alex Mata, cap de serveis de l'àrea operativa del Departament de Preventius, i la voluntària Elisabet Zoppetti.

 • Nova campanya

  L'Anna Arias, la cap de l'Àrea d'Intervenció Social de Creu Roja Andorrana, ha parlat avui al programa de la campanya de donació de sang que es farà la setmana vinent i de la possibilitat d'inscriure's també al registre de donants de moll d'os.

 • La força de la joventut

  Ens ha visitat la Yaiza Ortega, la cap de l'Àrea de Joventut de Creu Roja Andorrana. Hem parlat del projecte Grandalla que es va organitzar per segona vegada fa poques setmanes i que va comptar amb la participació d'una trentena de joves voluntaris d'Àfrica i Europa.

   

 • Tallers de paraules i emocions

  Ens han visitat avui a l'espai de Creu Roja Andorrana dos voluntaris de l'Àrea social. El Lluís Tarruell i el Toni Rodríguez, responsables de la creació del Taller d'autoconeixement a través de les paraules.

 • Les relacions internacionals

  Ens ha visitat el vicepresident de Creu Roja Andorrana, el David Fraissinet, i ha comentat l'activitat internacional de l'entitat, entre d'altres qüestions.

 • Jo dono, tu dones, ell viu

  A l'espai de Creu Roja Andorrana us parlem d'una iniciativa fantàstica de gent jove de l'Escola Andorrana. Alumnes de Segona Ensenyança de Santa Coloma, Encamp i Ordino, han organitzat una col·lecta de sang per dijous vinent, de 16 a 20h, al Centre de Congressos d'Andorra la Vella. El lema, extraordinaria, triat entre les propostes dels propis alumnes, és "Jo dono, tu dones, ell viu".

 • Mirant el futur

  Primer espai de l'any amb Creu Roja Andorrana. El director de l'entitat, el Jordi Llansó, ha completat la relació dels projectes més destacats del 2019 en les diferents àrees de l'entitat.

   

 • Atelier 2030, a París

  La Creu Roja Andorrana va ser present a París, al "S2030 Atelier de Consultation 2018" que organitzava la Croix-Rouge française. Un acte internacional amb, entre altres, la Croix-Rouge de Monaco, la Croix-Rouge luxembourgeoise, la Cruz Roja Española, etc. Dues jornades on es va analitzar el futur de la fundació Creu Roja i es va construir un model a seguir. N'hem  parlat al programa amb el director de l'entitat, el Jordi Llansó.

 • Aquells que sempre hi són

  El transport sociosanitari i temes de joventut, de caire internacional i una nova campanya de sang, han estat els temesque hem tractat avui, amb el Jordi Llansó, el director de Creu Roja Andorrana.

Facebook

Twitter

18.207.132.114