ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: De cine

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • La cartellera del cinema

  La Viviana Besolí, un dia abans del que és habitual, ens ha fet una repassada a la cartellera de Cinemes Illa.

 • La cartellera del cinema

  La Viviana Besolí ens ha parlat de les tres estrenes programades a Cinemes Illa a partir d'avui i de les pel·lícules que es mantenen a la cartellera.

   

 • La cartellera del cinema

  Hem obert la darrera hora del programa amb la Viviana Besolí i la cartellera de Cinemes Illa. Destaca l'estrena de "Toy story 4"

 • La cartellera del cinema

  Hem anat al cinema amb la Viviana Besolí. Estrena destacada, avui, 'Rocketman", a Cinemes Illa. Propostes també del Cineclub de les Valls i del cicle de l'Allança andorrano-francesa.

 • La cartellera del cinema

  Secció 'De cine', amb la Viviana Besolí. Dues estrenes a Cinemes Illa i una proposta italiana del 2018 del Cineclub de les Valls, a banda de notícies i una banda sonora.

 • La cartellera del cinema

  L'espai del cinema, amb la Viviana Besolí. Dues estrenes a Cinemes Illa i una proposta del Cineclub de les Valls, dins del programa oficial del Festival Ull Nu.

 • La cartellera del cinema

  Hem reservat un temps pel cinema, amb la Viviana Besolí. Les estrenes de Cinemes Illa, la proposta del Cineclub de les Valls i la resta de la cartellera, com també algunes notícies.

 • La cartellera del cinema

  Hem comentat la cartellera del cinema amb la Viviana Besolí. Tres estrenes a Cinemes Illa, una proposta de l'Aliança andorrano-francesa i la represa del Cineclub de les Valls

 • La cartellera del cinema

  La Viviana Besolí, molt fan de la nissaga Marvel, ha fet una repassada a la cartellera de Cinemes Illa Carlemany.

 • La cartellera del cinema

  La Viviana Besolí, a la darrera hora del programa, ens ha comentat les novetats de la cartellera de Cinemes Illa pels dies vinents.

Facebook

Twitter