ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: De cine

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • La cartellera del cinema

  La Viviana Besolí, a la darrera hora del programa, ens ha comentat les novetats de la cartellera de Cinemes Illa pels dies vinents.

 • La cartellera del cinema

  La Viviana Besolí ens ha presentat les quatre estrenes que posa en cartellera avui Cinemes Illa Carlemany.

 • La cartellera del cinema

  Repassada a les novetats de la cartellera de Cinemes Illa, del Cineclub de les Valls i del cicle de l'Alliance andorrano-francesa, amb l'Òscar Royo.

   

 • La cartellera del cinema

  Temps pel cinema. Temps per les novetats de Cinemes Illa i del Cineclub de les Valls. N'hem parlat amb l'Òscar Royo.

 • La cartellera del cinema

  "Nosotros" i "Dolor y gloria" són les dues estrenes que ha programat Cinemes Illa a partir d'avui i durant una setmana. Amb l'Òscar Royo les hem repassat, així com les produccions que es mantenen en cartell.

 • La cartellera del cinema

  La cartellera del cinema, amb les estrenes de Cinemes Illa i la proposta de l'Alliança andorrano-francesa, amb l'Òscar Royo.

 • La cartellera del cinema

  Repassada a la cartellera del cinema. La Viviana Besolí comenta les tres estrenes i les pel·lícules que es mantenen entre l'oferta a Cinemes Illa.

 • La cartellera del cinema

  No hi ha estrenes aquesta setmana a la cartellera del cinema. La Viviana Besolí ens ha recordat les propostes de Cinemes Illa i de l'Alliance andorrano-française, així com algunes notícies del món del cinema.

 • La cartellera del cinema

  La Viviana Besolí ha comentat la cartellera del cinema i ens ha portat diverses notícies, al voltant del lliurament dels Premis Oscar que es farà la matinada de dilluns a Los Angeles.

 • La cartellera del cinema

  Temps pel cinema. Temps per a la Viviana Besolí. Propostes de Cinemes Illa, del Cineclub de les Valls, de l'Alliance andorrano-française i del cicle d'òpera i ballet. 

Facebook

Twitter