ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: De cine

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • De cine amb Òscar Royo: Tres estrenes

  Tres estrenes a la cartellera del país. Acció a la darrera proposta del director Zack Snyder "Ejércitode los muertos", animació per a tota la família a "Barbie y Chelsea.El cumpleaños perdido" i finalment comèdia de terror amb la projecció de "Este cuerpo me sienta de muerte", un film una mica enrevessat.

 • De cine amb Òscar Royo: Dues estrenes

  Dues estrenes a la cartellera i una reposició. "Aquellos que desean mi muerte"(Thriller/crim) suposa el retorn a la gran pantalla d'Angelina Jolie. També tenim proposta de terror amb "Tiburón blanco" el darrer film del director Martin Wilson. Per a qui vulgui tornar a veure "El señor de los anillos:Las dos torres" en pantalla gran ho podrà fer fins el dia 13 de maig en un uníc passi a les 20h.

   

 • De cine amb Òscar Royo: Quatre estrenes i un retorn al passat

  Quatre estrenes i un retorn al passat, aquestes són les propostes de cinemes Illa Carlemany per a aquesta setmana. Fets reals a "El fotógrafo de Minamata" amb unes excel.lents crítiques a un irreconeixible Johnny Depp. També, un bon thriller, "Nadie", un documental dedicat a la mare Teresa de Calcuta i finalment molta ciència ficció a"Chaos walking". Pel que fa a la proposta podríem dir, fora d'època, podeu tornar a veure en pantalla gran "El señor de los anillos".

 • De cine amb Òscar Royo: "Dejà vu"!!!

  Fem el repàs a una cartellera que aquesta setmana no ofereix cap estrena però que, inclou novament el darrer film d'Anthony Hopkins, "El padre" que ha rebut 6 nominacions als propers premis Oscar.

 • De cine amb Òscar Royo

  L’Òscar Royo ens acosta les estrenes cinematogràfiques per aquest cap de setmana. Una de Woody Allen i una altra inspirada en l'univers musical de Raffaella Carrà.

   

 • La cartellera de la setmana: el documental de Pau Donés i l'Ofrena de l'andorrana Clàudia Riera

  L'Òscar Royo ens porta les estrenes cinematogràfiques de la setmana. Destaca el documental "Eso que tú me das" en el que podem escoltar les darreres reflexions del cantant Pau Donés abans de morir. També la pel·lícula l'Ofrena, amb l'actriu andorrana, Clàudia Riera.

 • De cine: Pinocho

  Avui només comptem amb una única estrena cinematogràfica. Avui parlem de "Pinocho" que ve acompanyat de l'oscaritzat Roberto Benigni en el paper de Gepetto. Una història sobre la descoberta del món infantil i l'amenaça de la desaparició del món rural i de les tradicions artesanals.

 • De cine amb Òscar Royo: les estrenes de la setmana

  L'Òscar Royo ens acosta les estrenes cinematogràfiques del cap de setmana.

 • De cine: primeres estrenes postconfinament i més clàssics

  Un divendres el company Òscar Royo ens ha repassat les pel·lícules que ens presenta la cartellera cinematogràfica. Atenció als nostàlgics i seguidors i/o amants de les biografies perquè aquests són dos ingredients que hi seran presents.

 • De cine: Fast and Furious

  Repassem les pel·lícules de la cartellera. Atenció als seguidors de les diferents entregues de Fast and Furious.

Facebook

Twitter

3.235.191.87