ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: xerrada de l'humorista gràfic Jordi Planellas "Els límits de l'humor i la llibertat d'expressió amb ovelles"

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: De cine

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • La cartellera del cinema

  Secció 'De cine', amb la Viviana Besolí. Dues estrenes a Cinemes Illa i una proposta italiana del 2018 del Cineclub de les Valls, a banda de notícies i una banda sonora.

 • La cartellera del cinema

  L'espai del cinema, amb la Viviana Besolí. Dues estrenes a Cinemes Illa i una proposta del Cineclub de les Valls, dins del programa oficial del Festival Ull Nu.

 • La cartellera del cinema

  Hem reservat un temps pel cinema, amb la Viviana Besolí. Les estrenes de Cinemes Illa, la proposta del Cineclub de les Valls i la resta de la cartellera, com també algunes notícies.

 • La cartellera del cinema

  Hem comentat la cartellera del cinema amb la Viviana Besolí. Tres estrenes a Cinemes Illa, una proposta de l'Aliança andorrano-francesa i la represa del Cineclub de les Valls

 • La cartellera del cinema

  La Viviana Besolí, molt fan de la nissaga Marvel, ha fet una repassada a la cartellera de Cinemes Illa Carlemany.

 • La cartellera del cinema

  La Viviana Besolí, a la darrera hora del programa, ens ha comentat les novetats de la cartellera de Cinemes Illa pels dies vinents.

 • La cartellera del cinema

  La Viviana Besolí ens ha presentat les quatre estrenes que posa en cartellera avui Cinemes Illa Carlemany.

 • La cartellera del cinema

  Repassada a les novetats de la cartellera de Cinemes Illa, del Cineclub de les Valls i del cicle de l'Alliance andorrano-francesa, amb l'Òscar Royo.

   

 • La cartellera del cinema

  Temps pel cinema. Temps per les novetats de Cinemes Illa i del Cineclub de les Valls. N'hem parlat amb l'Òscar Royo.

 • La cartellera del cinema

  "Nosotros" i "Dolor y gloria" són les dues estrenes que ha programat Cinemes Illa a partir d'avui i durant una setmana. Amb l'Òscar Royo les hem repassat, així com les produccions que es mantenen en cartell.

Facebook

Twitter