ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: De cine

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • La cartellera del cinema

  Amb l'Àlex Moldes hem fet una repassada a les propostes de Cinemes Illa, el Cineclub de les Valls i el cicle de cinema de l'Ambaixada d'Espanya.

 • La cartellera del cinema

  Una completa secció 'De cine' amb l'Àlex Moldes. Les tres estrenes de Cinemes Illa, el cicle de l'Aliança andorrano-francesa, el cicle de cinema espanyol de l'ambaixada i la proposta del Cineclub de les Valls.

 • La cartellera del cinema

  Amb motiu de la festivitat de demà, la cartellera del cinema s'avança un dia. L'Àlex Moldes ens ha parlat de Cinemes Illa, del Cineclub de les Valls, i dels cicles de cinema espanyol i espiritual.

 • La cartellera del cinema

  L'Àlex Moldes ens porta les novetats de la cartellera de Cinemes Illa: "El silencio de la ciudad blanca" i "La família Adams"

 • La cartellera del cinema

  La Viviana Besolí ens ha fet avui una secció de cinema prou amplia, amb propostes de Cinemes Illa, de l'Aliança andorrano-Francesa, de l'Ambaixada d'Espanya i del Cineclub de les Valls.

 • La cartellera del cinema

  Temps de cine, amb la Viviana Besolí, i les propostes de Cinemes Illa i del Cineclub de les Valls.

 • La cartellera del cinema

  La Viviana Besolí ens ha portat avui com a novetats a l'espai 'De cine' les dues estrenes a Cinemes Illa, i una proposta del Cineclub de les Valls i una altra del cicle de l'Aliança Andorrano-Francesa.

 • La cartellera del cinema

  La Viviana Besolí ens ha portat la cartellera de Cinemes Illa i la proposta del Cineclub de les Valls. Dues estrenes a la primera ("Mientras dure la guerra" i "Rambo, last blood") i la peli catalana "Els dies que vindran", a la segona.

 • La cartellera del cinema

  Durant el programa hem dedicat un temps a conèixer la nova cartellera de Cinemes Illa. La Viviana Besolí comença amb les dues estrenes: "Ad Astra" i "Downton Abbey".

 • La cartellera del cinema

  La Viviana Besolí, un dia abans del que és habitual, ens ha fet una repassada a la cartellera de Cinemes Illa.

Facebook

Twitter

18.207.132.114