Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: De cine

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna


 • De cine amb Òscar Royo: Tres estrenes

  Dues comèdies i un film d'animació les propostes de la setmana a Illa Carlemany. "Operación Camarón" darrera proposta del director Carlos Therón, des de França ens proposen "Envida sana"...sovint les amistats no accepten l'èxit dl'aguns membres del "clan" i finalment per a tots els públics l'última proposta de DreamWorks Animation amb Spirit: Indomable.

 • De cine amb Òscar Royo: Dues estenes

  Avui Cinemes Illa ens proposa dues estrenes. Un musical que ens porta cap als EE.UU amb "Un barrio de Nueva York" i una còmedia amb la segona part de "El otro guardaespaldas" amb el Ryan Reynolds i la Salma Hayek.

 • De cine amb Òscar Royo: Marató de por!

  Marató de por avui a cinemes Illa Carlemany amb la reposició de "Un lugar tranquilo"amb Emily Blunt i l'estrena de la segona part. Tot plegat a partir de les 20h30.

 • De cine amb Òscar Royo: Tres estrenes

  Una mica de cinema per a tots els gustos. Comèdia amb el film francès "Dios mío, los niños han vuelto", animació amb el retorn de l'abella Maya i thriller amb la tercera part de "Expediente Warren". I de regal, dijous dia 10 de juny, el documental de Bon Jovi. Us en donem tots els detalls.

 • De cine amb Òscar Royo: Tres estrenes

  Tres estrenes a la cartellera d'aquesta setmana. Aventures a "Cruella" un dels personatges clàssics de la Disney, drama amb el retorn de Kevin Costner i Diane Lane a "Uno de nosotros" i finalment un thriller que fa molt bona pinta amb Jason Statham "Despierta la furia" dirigit pel gran Guy Richie.

 • De cine amb Òscar Royo: Tres estenes

  Spiral:Saw, thriller amb Samuel L.Jackson i Chris Rock que fa molt bona pinta. I comèdia variada amb la proposta espanyola Poliamor (Karra Elejalde) i la francesa Borrar el historial (Blanche Gardin). Aquestes són les tres propostes per aquesta setmana.

 • De cine amb Òscar Royo: Tres estrenes

  Tres estrenes a la cartellera del país. Acció a la darrera proposta del director Zack Snyder "Ejércitode los muertos", animació per a tota la família a "Barbie y Chelsea.El cumpleaños perdido" i finalment comèdia de terror amb la projecció de "Este cuerpo me sienta de muerte", un film una mica enrevessat.

 • De cine amb Òscar Royo: Dues estrenes

  Dues estrenes a la cartellera i una reposició. "Aquellos que desean mi muerte"(Thriller/crim) suposa el retorn a la gran pantalla d'Angelina Jolie. També tenim proposta de terror amb "Tiburón blanco" el darrer film del director Martin Wilson. Per a qui vulgui tornar a veure "El señor de los anillos:Las dos torres" en pantalla gran ho podrà fer fins el dia 13 de maig en un uníc passi a les 20h.

   

 • De cine amb Òscar Royo: Quatre estrenes i un retorn al passat

  Quatre estrenes i un retorn al passat, aquestes són les propostes de cinemes Illa Carlemany per a aquesta setmana. Fets reals a "El fotógrafo de Minamata" amb unes excel.lents crítiques a un irreconeixible Johnny Depp. També, un bon thriller, "Nadie", un documental dedicat a la mare Teresa de Calcuta i finalment molta ciència ficció a"Chaos walking". Pel que fa a la proposta podríem dir, fora d'època, podeu tornar a veure en pantalla gran "El señor de los anillos".

 • De cine amb Òscar Royo: "Dejà vu"!!!

  Fem el repàs a una cartellera que aquesta setmana no ofereix cap estrena però que, inclou novament el darrer film d'Anthony Hopkins, "El padre" que ha rebut 6 nominacions als propers premis Oscar.

Facebook

Twitter