Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Donem la nota

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna


 • Ni vell, ni jove

  "Tributo a Sabina. Ni tan joven ni tan viejo" és un disc doble d'homenatge a Joaquín Sabina. 25 temes interpretats per alguns dels seus amics. L'Òscar Royo l'ha portat avui a l'espai 'Donem la nota'.

 • Sunrise i Sunset

  Hem tancat la tercera hora del programa amb el comentari de l'Òscar Royo sobre el vuitè àlbum d'estudi de Coldplay, 'Everyday Life'. Un disc doble amb una primera meitat que s'anomena 'Sunrise' i la segona, 'Sunset'

 • Donem la nota amb "Revolución?"

  L'Òscar Royo ens ha fet l'anàlisi del darrer disc de Coque Malla. Després del fantàstic "Irrepetible", el mes passat va sortir al carrer "Revolución?".

 • Les estrelles d'orient del Boss

  Avui hem compartit amb l'Òscar Royo un espai 'Donem la nota' ben especial. El company ha comentat i ens ha deixat escoltar un tast de la banda sonora del documental "Western Stars", de Bruce Springsteen.

 • Donem la nota amb "War in my mind"

  LÒscar Royo ha passat pel microscopi el novè disc de la nordamericana Beth Hart, "War in My Mind", que va sortir al mercat recentment.

 • Donem la nota amb "Walking to New Orleans"

  'Walking to New Orleans. Remembering Chuck Berry and Fats Domino' és el darrer àlbum de George Benson i va sortir al mercat ara fa un mes. Avui l'ha  passa pel turmix l'Oskar Royo al 'Donem la nota".

 • Donem la nota amb "My Finest Work Yet"

  Hem tancat la tercera hora passant pel microscopi de l'Òscar Royo el darrer disc d'Andrew Bird. Porta per títol "My Finest Work Yet" (El meu millor treball fins ara). No sabem si és o no el millor, però bo, ja us diem, ho és i molt

 • Donem la nota amb "This land"

  L'Òscar Royo ha analitzat el darrer treball de Gary Clark jr, "This land". Els fans han de saber que actuarà el 29 de juny al Festival Jardins de Pedralbes de Barcelona.

 • Donem la nota amb "Polièdric"

  Després de sis anys sense publicar nou material, els Lax'n'Busto acaben de llançar 'Polièdric'. Avui l'ha analitzat l'Òscar Royo al 'Donem la nota'.

Facebook

Twitter