ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Concurs RECcrea

Comparteix:

Concurs RECcrea

El Concurs de curtmetratges RECcrea és un projecte de dinamització del Servei de Política Lingüística adreçat als joves per promoure la creativitat audiovisual en català a través de curtmetratges de ficció. En aquesta pàgina trobaràs els guanyadors de les darreres edicions: 

ÚLTIM PROGRAMA

Els tres curtmetratges guanyadors del 7è concurs RECcrea

  • Atrapada

    Primer premi. La Berta es perd al bosc en una excursió amb la família, es troba un objecte a terra i, de cop, viu una situació terrorífica que li causa molta por. Tot i llençar l'objecte un cop es retroba amb la seva mare, aquest torna a aparèixer a casa seva. Un curt amb Gemma Ballester, Laia Burgos, Berta Burgos i Anna Pueyo. Guió de Sandra Pérez i Laia Burgos. Dirigit i produït per Sandra Pérez, Laia Burgos, Maria López i Clàudia Baró.

  • No et deixis caure

    Segon premi. Una situació de violència domèstica que l'obliga a marxar, una nova escola on es troba amb companys que l'assetgen i un profund sentiment de solitud l'empenyen a prendre una decisió que podria tenir un final tràgic fins que entén que no està sol i que parlar-ne el pot ajudar a aixecar-se. Un curt amb Ian Grau, Lisa Calvet, Frank Granados, Marc Dacosta i Laia Capdevila. Guió d'Hèctor Mora, Lisa Calvet i Marc Salinas. Dirigit per Hèctor Mora.

  • L'últim

    Tercer premi. Som a l'abril del 2022, després que una estranya infecció hagi arrasat la humanitat. Un jove es troba sol al bosc intentant sobreviure quan un soroll l'alerta. Està realment sol? Un curtmetratge amb Alexei Leandro i Lissandro Alves.

Facebook

Twitter