ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
El temps

Comparteix:

Cada dia, la informació meteorològica d’Andorra, al detall, amb una atenció especial durant la temporada d'hivern, a les estacions d'esquí, les nevades i el perill d'allaus. Compartim vídeos inèdits, fotografies i experiències de tots vosaltres per fer-vos partícips de la nostra passió: Andorra i el Pirineu.


El Temps Andorra dijous 15 d'abril de 2021

Avui després d'un matí de cel seré amb el pas d'algun núvol de tipus alt esperem una tarda amb el creixement de nuvolades que han de deixar precipitacions al sud de país en forma de ruixat aïllat al sud del país. La cota de neu baixarà als 1.700 metres. Les temperatures seran més baixes.

 


Demà hi haurà una bossa d'aire fred que ens ha de creuar. Això farà que hi hagi una davallada de les temperatures. El matí serà assolellat, però a partir del migdia han de créixer núvols. Deixaran algun ruixat feble i dispers, en forma de neu a cotes de 1.200 baixant a totes cotes. Durant la nit esperem precipitacions, també febles i en forma de neu, al nord del país. El vent bufarà del nord-oest, moderat arreu.

Facebook

Twitter

3.210.184.142