ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Un 12% més d'electors que fa quatre anys són cridats a Sant Julià per escollir entre tres llistes

www.andorradifusio.ad

4.126 electors escullen la composició del comú de Sant Julià de Lòria, un 12% més que fa quatre anys. Tres llistres: Terceravia+UL+I, que vol recuperar el comú després de quatre anys, i Desperta Laurèdia i Units pel Canvi, que volen ser l'alternativa.

Passaven pocs minuts de les 9 del matí quan han obert les portes de casa comuna i han entrat els primers votants a Sant Julià de Lòria. El primer vot ha estat el d’un treballador del comú, que s’ha mostrat content que enguany hi hagi tres llistes per escollir i no dues com fa quatre anys.

El primer dels tres candidats lauredians a votar a estat el més jove, Cerni Cairat, que lidera la llista de Desperta Laurèdia. Ha votat amb la candidata Maria Àngels Aché i ha desitjat que hi participi molta gent, ja que això voldrà dir que hi ha interès de la ciutadania. Creu que porten un programa guanyador i ara tot estar en mans del poble.

El cap de llista de Terceravia+UL+I, Josep Majoral, ha votat acompanyat de la família amb la candidata Mireia Codina. S’ha mostrat prudent i amb respecte per la feina feta per la resta de candidatures. Diu que avui és el dia de la democràcia, de parlar amb el poble i intercanviar opinions.

El tercer candidat a votar ha estat Joan Travesset, d’Units pel Canvi. Ha desitjat que hi hagi una gran participació i que tothom gaudeixi de la festa de la democràcia. Ha assegurat que treballaran per Sant Julià allà on decideixi la ciutadania.

Com a la resta de parròquies, un cop feta la feina de votar, els més de 4.000 ciutadans amb dret a vot poden gaudir d’un bon tast de coca amb xocolata i llonganissa.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Fernando Montero

Comparteix:

3.226.245.48